MANJE JE VIŠE

Najseksepilnija žena na svijetu u izazovnoj modnoj kampanji za cipele pozira - samo u cipelama

Fotografija je u nekoliko sati skupila na stotine tisuća lajkova, a obožavatelji su joj u komentarima poručili da joj nema ravne
Irina Shayk
 Instagram

Irina Shayk (35) pozirala je u toplesu i opet dokazala zašto je nazivaju najseksi ženom svijeta. Atraktivna Ruskinja na Instagramu je objavila fotografiju sa svojeg novog modnog snimanja za luksuzni brend cipela Jimmy Choo.

A cipele su uistinu došle u prvi plan jer Irina ih reklamira - gola.

Dobro, gotovo gola pozira na plaži samo u sićušnim žutim tangama i sandalama s visokom potpeticom te rukama prekriva gole grudi. Fotografija je u nekoliko sati skupila na stotine tisuća lajkova, a obožavatelji su joj u komentarima poručili da joj nema ravne.

Inače, nedavno se doznalo da Shayk ljubi repera Kanyea Westa (44) s kojim je snimljena na romantičnom odmoru u Francuskoj. Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je nakon sedam bračnih godina pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu jer ga je navodno šokirao Kimin zahtjev za razvod te se dugo ponašao bezobrazno prema njoj i otežavao joj cijelu situaciju.

image
Irina Shayk sakrila je svoje lice nakon što se vratila kući s putovanja s Kanyeom.
Backgrid Usa/Profimedia

Irina je prije Westa bila u vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom (36), a ljubila je i holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) s kojim ima kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena". Irina i Kanye znaju se desetak godina. Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 2010. je godine u Kanyeovom spotu za pjesmu "Power" glumila anđela.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:22