ČESTITKE!

Najpoznatija sportska novinarka rodila na svoj rođendan: Slavni nogometaš bio je uz svoje cure, otkrili i ime djevojčice

Njih dvoje svoju su ljubavnu vezu potvrdili početkom godine, a već na proljeće počelo se nagađati kako čekaju prinovu

Loris Karius i Diletta Leotta

 Instagram/Diletta Leotta/

Diletta Leotta postala je mama. Poznata sportska novinarka na svoj je rođendan na svijet donijela djevojčicu Ariju. Malena je rođena 16. kolovoza, pa će rođendane slaviti zajedno sa svojom mamom, koja kaže da joj je rođenje djevojčice najljepši rođendanski dar.

- Dobro došla, Aria. Ti si najljepši dar koji smo mogli tražiti - napisala je Diletta na Instagramu uz fotografiju na kojoj ona i njen partner njemački nogometaš Loris Karius poziraju uz svoju bebu.

Njih dvoje svoju su ljubavnu vezu potvrdili početkom godine, a već na proljeće počelo se nagađati kako čekaju prinovu. Vijest je bila točna, a presretni tata Dilettu je iznenadio donijevši joj u rodilište čokoladnu tortu.

Prije njega, ona je bila u vezi sa slavnim glumcem Canom Yamanom, a šuškalo se i da je zapela za oko Zlatanu Ibrahimoviću, no to nikad nije potvrđeno.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najzgodnijih sportskih novinarki, a putem društvenih mreža prati je gotovo 9 milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:37