PONOSNA DILETTA

Najpoznatija sportska novinarka pokazala kako se tješi muškarac: Nesretni golman odmah je zaboravio na poraz

‘Pričao si mi o dugom putovanju na kojem si bio, svom ponovnom rođenju i snazi kojom vjeruješ u sebe...‘

Diletta Leotta

 /Screenshot (instagram, Diletta Leotta)

Sportska novinarka Diletta Leotta, koju mnogi smatraju najljepšom na svijetu u toj profesiji, tješila je svoga dečka, golmana Lorisa Kariusa nakon poraza Newcastlea u finalu Carabao Cupa od Manchester Uniteda.

Nick Pope bio je suspendiran, a drugi golman Martin Dubravka nije imao pravo nastupa protiv bivšeg kluba pa je Karius morao stati na gol iako nije branio već dvije godine. Karius je imao nekoliko sjajnih intervencija, no nije mogao učiniti puno u dva navrata kada je United dao golove.

Unatoč lošem rezultatu, njegova djevojka Diletta i dalje je ponosna na njega te je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj mu daje pusu u obraz i tješi ga. Iako mu sigurno nije lako, Karius se ipak smješkao dok ga je njegova draga ljubila.

image

Diletta Leotta ponosna je na svog dečka

Instagram/Diletta Leotta/

Diletta je uoči utakmice Kariusu napisala otvoreno pismo i pohvalila osobine koje kod njega najviše cijeni.

"Veliko hvala vašem timu i snazi koju ste uspjeli pronaći jedni u drugima. Naravno, ne poričemo, udarac je bio težak, ali, kako si me naučio, život je 10 posto ono što ti se dogodi, a 90 posto kako odlučiš reagirati. I odlučio si izgraditi svoju budućnost prihvaćajući promjene i radeći još više da se vratiš, vratiš u prvi plan. Još jednom, tako sam ponosna na tebe", napisala je zgodna novinarka.

""Pričao si mi o dugom putovanju na kojem si bio, svom ponovnom rođenju i snazi kojom vjeruješ u sebe. Zbog toga sam se zaljubila u tebe. Ponekad morate napraviti korak unatrag kako biste napravili bolji zalet i sigurna sam da će ovaj zalet potaknuti vas i cijeli tim da poletite. Nitko to ne zaslužuje više", govorila je Diletta u pismu svom dragom, no na kraju je njegova momčad ipak upisala poraz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:47