ŠTO SE DOGODILO?

Najnovije fotografije Nicole Kidman izazvale čuđenje: Što to ima na licu?

55-godišnja glumica pojavila se u crnom bodiju i trapericama visokog struka, a na glavi je imala Balenciaga masku za oči

Nicole Kidman

 Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Slavna glumica Nicole Kidman iznenadila je mnoge nakon što je viđena kako s pariškog Tjedna mode odlazi s bizarnom crnom maskom za oči.

55-godišnja glumica pojavila se u jednostavnom crnom bodiju i trapericama visokog struka, a na glavi je imala Balenciaga masku za oči u obliku leptir-mašne koje joj je dalo pomalo mačkasti look.

image

Nicole Kidman

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Nicole je nedavno otkrila da je tijekom svojih holivudskih početaka uspjela zahvaljujući svojim prijateljima glumcima Hughu Jackmanu i Deborri-Lee Furness koji su joj ponudili smještaj kad bi iz Australije stigla na glumačke audicije. Ona je znala prespavati na njihovom kauču te im je zbog toga vrlo zahvalna.

"Deborra-Lee bila je jedna od mojih najboljih prijateljica. Spavala bih na kauču u njezinoj iznajmljenoj kući, a ona mi je uvijek nudila smještaj kad bih trebala ići na audiciju. Tada je to bilo skupo, nisam si mogla priuštiti hotele, pa je ideja da postanemo cimerice bila stvarno sjajna. Otišli biste i vratili se, zatim biste otišli na nekoliko tjedana i odradili audicije i nadali se da ćete uspjeti", ispričala je nedavno Kidman, prenosi Daily Mail.

Također je otkrila da su joj Deborra-Lee (66) i Hugh pomogli nakon razvoda od bivšeg supruga Toma Cruisea 2001. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:43