TROSTRUKA OLIMPIJKA

Najatraktivnija alpska skijašica uskočila u oskudni bikini i na plaži nabacila trening za gluteus

‘Linds mi je godinama slala svoju skijašku opremu, a sada ja nju opskrbljujem opremom za plažu‘, napisala je njezina prijateljica
Lindsey Vonn
 Instagram

Najuspješnija alpska skijašica svih vremena - Amerikanka Lindsey Vonn (36), na Instagramu se opet pohvalila svojom utegnutom figurom. Trostruka olimpijka objavila je fotografije i snimke u kupaćem kostimu iz nadolazeće kolekcije svoje prijateljice i voditeljice Camille Kostek (29).

Na jednom od videa Vonn u minijaturnim kupaćim gaćicama radi čučnjeve na plaži. Iako ova vježba mnogima zadaje muke, sportašica je prilikom izvođenja izgledala senzualno.

image
Instagram

- Neopisivo je vidjeti je u komadima koje sam dizajnirala. Linds mi je godinama slala svoju skijašku opremu, a sada ja nju opskrbljujem opremom za plažu - napisala je Kostek podijelivši objavu slavne skijašice.

image
Instagram

Svoju liniju kupaćih kostima Camille je obožavateljima najavila početkom travnja, a prodaja kreće za mjesec dana.

Nakon iskazane podrške prijateljici, Lindsey je nastavila objavljivati snimke treninga na plaži, gdje u oskudnom bež bikiniju uživa u tekili.

image
Instagram

- Ja sam jedan sretni kamper - napisala je uz fotografiju na kojoj drži bocu pića.

Inače, Lindsey Vonn je rekorderka po broju pobjeda u svjetskom skijaškom kupu te u broju osvojenih Kristalnih globusa. U prosincu prošle godine raskinula je zaruke s hokejašem P. K. Subbanom (31). Prije hokejaša, skijašica je ljubila i golfera Tigera Woodsa (45) te igrača kriketa Kenana Smitha (22).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:22