RIGOROZNO ODRICANJE

NA PRAGU JE 50., IZGLEDA SJAJNO, ALI NJEZIN RECEPT SAVRŠENE FIGURE NIKOME SE NEĆE SVIDJETI 'Crna pantera' svijetu otkrila svoje prehrambene navike

 
Naomi Campbell
 Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Britanska manekenka Naomi Campbell na svjetskoj modnoj sceni pojavila se sad već davne 1986. - s nepunih 16 godina pozirala je za naslovnicu britanskog izdanja časopisa Elle, a sve ostalo je - povijest.

"Crna pantera" i danas je, na pragu 50., supermodel bez konkurencije.

Njezinoj besprijekornoj liniji javnost se divi već desetljećima, a Naomi je u nedavnom intervjuu otkrila i kako je zapravo održava.

- Jedem samo jednom u danu. Moj ručak je ujedno i moja večera. Počastim se nedjeljom i u vrijeme blagdana, tad uživam u desertima, radim si kolače i pudinge.

Jedem kad mi se jede, kad osjetim potrebu za hranom i definitivno se ne izgladnjujem. Sve ovisi o tome kako se u određenom trenutku osjećam. Ima dana kad uopće ne jedem, pijem samo vodu i sokove, pogotovo ljeti kad je jako vruće - izjavila je Campbell, a prenosi Daily Mail.

Dodala je i kako prije važnih revija posti - i to čak zna trajati nekoliko dana. Inače, Naomi je iz svoje prehrane izbacila sve mliječne proizvode i jede isključivo bezglutenske namirnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:30