BIVŠA MANEKENKA

Muza Robbieja Williamsa razvodi se od bogatog nasljednika: ‘Gotovi su, a njega bi to moglo skupo koštati...‘

46-godišnji Anthony sin je bankarskog tajkuna i bivšeg financijskog savjetnika kraljice Elizabete II.

Robbie Williams i Tania Strecker

 Trevor Moore/landmark Media/Newscom/Profimedia/Trevor Moore/landmark Media/newscom/profimedia

Tania Strecker ostavila je toliki dojam na pjevača Robbieja Williamsa da je on napisao pjesmu o njoj nakon što su se razišli, pod nazivom ‘She’s Madonna‘.

No, sada je suprug bivše manekenke i TV voditeljice, Anthony de Rothschild, taj koji pjevuši tužne melodije jer se njihov brak raspao nakon 18 godina, prenosi Daily Mail.

"Gotovi su", tvrdi jedan njihov prijatelj. "To je jako tužno. Vratili su se u London iz L.A.-a jer Tania nije bila sretna, ali sada su odlučili okončati brak."

Ako bi se razveli, to bi moglo biti skupo za producenta. 46-godišnji Anthony školovao se u Harrowu te je sin bankarskog tajkuna i bivšeg financijskog savjetnika kraljice Elizabete II., Sir Evelyna de Rothschilda.

50-godišnja Tania prethodno je bila udana za vlasnika puba Jamesa Mosbachera, s kojim ima kćer. Bila je djevojka redatelja Guyja Ritchieja prije nego što se on oženio kraljicom popa Madonnom.

image

Robbie Williams i Tania Strecker

Trevor Moore/landmark Media/Newscom/Profimedia/Trevor Moore/landmark Media/newscom/profimedia

Nije poznato koliko je Anthony bogat jer, nakon što mu je otac preminuo prošlog studenog u dobi od 91 godinu, ispostavilo se da je kontrolu nad svojim bogatstvom vrijednim 187 milijuna funti ostavio svojoj udovici Lynn Forester de Rothschild, koja je bila njegova treća supruga.

Oporučno ga je prenio u zakladu za nju i rekao da bi trebala nastaviti živjeti bez plaćanja stanarine na obiteljskom povijesnom ruralnom imanju u Buckinghamshireu. U njegovoj oporuci ne navodi se koliki je iznos ostavio za svoje troje odrasle djece iz drugog braka, nakon što su u javnost procurile informacije o njihovom napetom odnosu s maćehom.

No, čini se da je 187 milijuna funti, kolika je ‘bruto vrijednost imanja u Ujedinjenom Kraljevstvu‘, daleko ispod Sir Evelynovog udjela od 600 milijuna funti koliko je teško bogatstvo dinastije Rothschild.

Njegovi trkaći konji, trkaći automobili i Bentley iz 1939. ostavljeni su njegovim sinovima Anthonyju (46) i Davidu (44). Međutim, kasnijom izmjenom oporuke poništeno je darivanje automobila i ne zna se gdje su oni na kraju završili.

U zasebnom kodicilu iz 2014. također je dio svoje trkaće ergele poklonio neimenovanim članovima Southcourt Trusta.

Objava oporuke uslijedila je nakon tvrdnji o razdoru između troje sir Evelynove djece iz njegovog drugog braka s Victorijom Lou Schott - Anthonyja, Davida i Jessice - i njegove udovice.

Na sprovodu u liberalnoj židovskoj sinagogi u St John’s Woodu, u sjevernom Londonu, Lady de Rothschild je navodno sjedila iza njegovog lijesa sa svoja dva sina iz prethodnog braka, dok su Sir Evelynova djeca sjedila na klupi sa strane.

Svo troje Sir Evelynove djece navedeno je kao direktori raznih kompanija povezanih s trkaćom ergelom i obiteljskim imanjem. Jessica i Anthony također su dio dobrotvorne dobrotvorne organizacije obitelji Rothschild registrirane u Velikoj Britaniji, zajedno s Lady de Rothschild.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:12