RAZVOD U TIJEKU

Muž joj je osuđen na 30 godina zatvora, a ona putuje Europom: ‘Ovo je najbolji izlet s mojim curama!‘

U subotu je bivša glumica podijelila niz fotografija snimljenih tijekom putovanja južnom Francuskom sa slavnim prijateljicama

Danny Masterson i Bijou Phillips

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Bijou Phillips, bivša žena Dannyja Mastersona, posrnulog glumca i zvijezde serije ‘Lude 70-e‘ koji je u zatvoru zbog seksualnog napastovanja, trenutačno uživa u odmoru s dizajnericom Nicky Hilton Rothschild i kćeri Michaela Jacksona, Paris Jackson.

image

Bijou Phillips, Paris Jackson i Nicky Hilton

Screenshot/instagram/

U subotu je bivša glumica podijelila niz fotografija snimljenih tijekom putovanja južnom Francuskom sa slavnim prijateljicama, a njihov je odlazak u Europu proglasila "najboljim izletom ikada".

image

Bijou Phillips, Paris Jackson i Nicky Hilton

Screenshot/instagram/

Naime, u tijeku je i brakorazvodna parnica između Phillips i Mastersona. Podsjetimo, popularni glumac i zvijezda hit serije "Lude sedamdesete", osuđen je na 30 godina doživotne robije zbog silovanja dvije žene prije više od 20 godina u svojoj kući u Hollywood Hillsu.

U svibnju 2023. Masterson je proglašen krivim za dvije od tri optužbe za silovanje, a osuđen je u rujnu. Uoči izricanja presude, Phillips je zatražila od suda da budu popustljiviji, napisavši da je Masterson divan otac njihovoj 10-godišnjoj kćeri Fianni.

image

Danny Masterson u seriji ‘Lude sedamdesete‘

20thcentfox Collection/Everett/Profimedia/

- Potreban nam je više nego što možete zamisliti. Znam da je osuđen za ozbiljne zločine, ali čovjek za kojeg sam se udala bio je samo izvanredan suprug i odan otac našoj kćeri - napisala je Phillips. Također je primijetila da je Masterson još uvijek bio duboko uključen u razvoj svoje kćeri unatoč zatvoru.

- Daleko je naprednija od svojih vršnjaka, i to u svim predmetima. Čita knjige za čak tri razreda više od svog, a to sve zahvaljujući vodstvu i pažnji njezina oca - stoji u molbi 44-godišnje Phillips.

Mila Kunis i Ashton Kutcher također su pisali pisma sucu tražeći popustljivost prema njihovom glumačkom kolegi.

image

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Nakon izricanja presude, Phillips je podnijela zahtjev za razvod u rujnu 2023. navodeći "nepomirljive razlike" kao glavni razlog.

- Gđa. Phillips je odlučila podnijeti zahtjev za razvod od supruga, a njezin prioritet ostaje njezina kći - rekao je odvjetnik za TMZ u rujnu prošle godine.

Kako piše Page Six, prijatelji su navodno uvjerili Phillips da prekine sve veze s Mastersonom kako bi zaštitila njihovu kćer.

image

Danny Masterson i Bijou Phillips

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

- Nedavno su joj prijatelji i obitelj rekli da prije svega bude majka i da razmisli o razvodu jer to stvarno pokazuje njezinoj kćeri da na kraju ljudi moraju biti odgovorni za svoje postupke - rekao je izvor u rujnu prošle godine.

- Bijou također to radi kako bi zaštitila svoju imovinu i svoju budućnost. Ne želi izgubiti novac, zemljište i stan zbog tužbi protiv Dannyja - istaknuo je izvor. Međutim, odvela je Fiannu u posjet svom ocu nekoliko dana nakon njegovog 48. rođendana.

Osuđeni silovatelj pristao je potpuno skrbništvo nad njihovom kćeri dati Phillips.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 08:51