PROGONIO JE

Muškarac koji je uhodio slavnu pjevačicu završio na sudu: Prijeti mu šest mjeseci zatvora

Langley tvrdi da je pjevačica njegova djevojka, a vjeruje se da ju je više puta progonio te se čak pojavio na njenom radnom mjestu

Ashley Roberts

 Niklas Halle‘n/Afp

Čovjek po imenu Lewis Langley, koji tvrdi da je članica bivše grupe Pussycat Dolls Ashley Roberts njegova djevojka, pojavio se na sudu zbog optužbe da ju je uhodio.

Vjeruje se da ju je više puta progonio, a čak se pojavio i na radijskoj postaji u Londonu, gdje ona radi kao DJ-ica. Langley je također navodno otišao na adresu gdje je mislio da Roberts živi kako bi ‘tražio svoju odjeću natrag‘. Posljednji incident dogodio se samo dan prije nego što je završio na sudu.

Također ga se tereti da je uhodio drugu ženu, vlasnicu kuće, te je više puta dolazio do njezina posjeda jer je mislio da tamo živi Roberts kojom je bio opsjednut.

U kolovozu je The Sun otkrio kako 47-godišnji Langley terorizira 41-godišnju pjevačicu, a šefovi u Globalu, koji posjeduje Heart FM u Londonu gdje Roberts radi, pojačali su sigurnosne mjere.

Langley koji inače nema stalno prebivalište pojavio se na prekršajnom sudu u Londonu prošli tjedan, a pušten je na uvjetnu slobodu do 22. studenog.

Maksimalna kazna ako se proglasi krivim za uhođenje iznosi šest mjeseci zatvora i/ili neograničena novčana kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:56