SKORO JE UMRLA

Mučna ispovijest reality zvijezde: ‘Bivši dečko objavio je na OnlyFansu snimku našeg seksa, od užasa mi je otpala kosa‘

Njen bivši dečko prošli tjedan osuđen je na 21 mjesec zatvora, a Gloria je dobila sepsu i liječnici na Hitnoj su je jedva spasili

Georgia Harrison

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Georgia Harrison, 28-godišnja zvijezda "Love Islanda" ekskluzivno za The Sun progovorila je o užasnim trenucima boreći se sa bivšim dečkom Stephenom Bearom zbog osvetničke pornografije, te otkrila kako je umalo zbog toga i umrla.

Bilo je to prvi put da je Harrison progovorila otkako je bivša reality zvijezda Stephen Bear (33) zatvoren jer je prodavao snimke CCTV-a na kojima su njih dvoje imali seks u njegovom vrtu. Georgia je provela dvije i pol godine ratujući zbog toga s njim i sada će tužiti Beara jer smatra da joj je uništio karijeru. Ova 28-godišnjakinja, koja je snimila dokumentarac za ITV2 o svojoj traumi, kaže da joj je zbog stresa otpala kosa i da je u jednom trenutku hitno prebačena u bolnicu.

image

Stephen Bear

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

"Skoro sam umrla. Kad se to prvi put dogodilo, fizički učinci na mene bili su jednostavno užasni. Imala sam akne po cijelom licu. Na kraju sam dobila infekciju ciste koja je potom i pukla, a ja završila u bolnici od stresa. Rekli su da su mi bubrezi, zdjelica i više organa zahvaćeni i da sam doživjela septički šok.", ispričala je za britanski tabloid Harrison. No uspjela je smoći snage kaže, da se pribere i nastavi dalje nakon ovog paklenog iskušenja.

"Koliko god me ova situacija stvarno slomila prije dvije godine, sada mogu stajati ovdje jaka. I sada dolaze samo dobra vremena.", navodi djevojka.

Prisjetila se i mučnog trenutka kada je prvi put vidjela tajno snimljenu snimku svog seksa koja se prodaje na internetu. Prijavila se na stranicu OnlyFans bivšeg pobjednika "Celebrity Big Brothera" samo kako bi pronašla "snimku zaslona na kojoj je on na njoj u svom vrtu".

"Stavio je naslov u stilu: ‘Prijavi se sada za 50 posto popusta da me vidiš kako je*em ovu ku**u u svom vrtu‘. Zbog toga sam se osjećala silno povrijeđeno. Sve što sam ikada učinila bilo je da sam dobra prema njemu kao prijatelju, ma i više od toga.", kazala je Harrison.

Bear je prošli tjedan osuđen na 21 mjesec zatvora za svoj zločin i još uvijek se odbija ispričati Georgiji za nevolju koju je prouzročio ili barem objasniti zašto je to učinio. Bear, bivši natjecatelj "Ex On The Beach" i pobjednik "Celebrity Big Brothera", snimio seks s Harrison bez njezina pristanka i kako tvrdi, zaradio 40 tisuća funti nakon što je to postavio na OnlyFans.

Osuđen je za voajerizam i dvije točke optužnice za otkrivanje privatnih, seksualnih fotografija i filmova, nakon čega je Bear novinarima na sudu u Chelmsfordu rekao da to "nije bilo pošteno suđenje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:18