MATTHEW PERRY

Monica iz ‘Prijatelja‘ otkrila tužnu istinu o Chandleru: ‘Stvorio si je veliki pritisak...‘

Poznati glumac Matthew Perry objavit će memoare u kojima će otkriti svoju istinu o snimanju serije, ali i ovisnosti

Prijatelji, reunion

 Instagram

"Matthew Perry stvorio si je veliki pritisak kako bi nasmijao gledatelje 'Prijatelja'", rekla je njegova bivša kolegica i prijateljica Courteney Cox, prenosi Page Six.

"Jedno se vrijeme samo mučio zbog toga. Mislim da je sada odlično", dodala je glumica koja je u popularnoj seriji utjelovila Monicu.

Glumica je također otkrila da je Perry, koji je ranije već priznao da je znao poludjeti ako neka Chandlerova replika ne bi bila dovoljno dobra, sam sebi stvorio veliki pritisak. "Trebali bi razmisliti o tome da se on oslanjao na te svoje replike i fore kako bi sam sebi dao na vrijednosti", rekla je Cox (57).

Tijekom njihova ponovnog okupljanja, koje su gledatelji mogli pogledati na HBO Maxu u svibnju 2021., Perry je priznao da se 'osjećao kao da će umrijeti ako se ne nasmiju na njegove fore'.

Glumac je također otkrio da piše memoare koji bi trebali biti objavljeni u studenom, a koji će govoriti o njegovom iskustvu u popularnom sitcomu te borbi s ovisnošću o alkoholu.

"Toliko se toga u prošlosti pisalo o meni. Mislim da je vrijeme da ljudi čuju i moju stranu priče", napisao je Perry na Instagramu, objavivši naslovnicu knjige pod naslovom "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar".

"Usponi su bili visoki, padovi su bili jako niski. Ali živim da ispričam priču, iako je na trenutke izgledalo kao da neću uspjeti. I sve je ovdje. Ispričavam se što ovo nije pop-up knjiga", dodao je glumac, koji je u intervjuu iz 2016. priznao da se nekih sezona 'Prijatelja' uopće ne sjeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:42