MODA I GLAZBA

Modne kombinacije American Music Awardsa uzburkale internet: ‘U ovom je sra*** je stvarno neugodno piškiti‘

U nedjelju navečer u Microsoft Theatreu u Los Angelesu održana je 50. dodjela American Music Awards

Taylor Swift i Machine Gun Kelly

 Profimedia/

Iako se svi možemo složiti da je Taylor Swift s osvojenom nagradom pop albuma i umjetnika godine definitivna zvijezda jučerašnjih dodjela American Music Awardsa, pažnju je itekako privukao Machine Gun Kelly. Dobitnik nagrade za rock album godine pojavio se u ljubičastom Dolce & Gabbana odijelu s dugoljastim metalnim šiljcima.

image

Machine Gun Kelly

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

- Zašto je MGK obučen kao morski jež? - stoji u jednom tweetu. Drugi su ga uspoređivali s covidom-19 i jastučićem za igle. Također, mnogi obožavatelji bili su zabrinuti kako će zaručnik Megan Fox sjesti na svoje mjesto u Microsoft Theatreu.

Nakon što su gledatelji shvatili da je MGK zasjeo pokraj glazbene legende Lionela Richieja, komentari su se nastavili.

image

Lionel Richie

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

- Jadni Lionel Richie se pokušava ne nabiti na kolac - komentirao je jedan korisnik Twittera tijekom televizijskog prijenosa, dok je drugi napisao: "Jedan pogrešan potez i Lionel Richie je gotov." Što se tiče Lionela Richieja, 17 puta je bio nagrađivan na spomenutoj dodjeli, a ove je godine nagrađen titulom "Ikone" (Icon Award) za doprinos glazbi tijekom svoje karijere. Charlie Puth, Stevie Wonder i drugi umjetnici odali su iskrenu počast Richieju.

Sam MGK se čak i našalio na račun svog izgleda tijekom svog govora.

- U ovom je sra*** je stvarno neugodno piškiti - priznao je.

Inače, Taylor Swift je preskočila crveni tepih ovogodišnjih nagrada, ali se ipak pojavila na ceremoniji u blještavom zlatnom izdanju, odnosno, kombinezonu s dubokim izrezom prekrivenom kristalima. Svoj je jučerašnji look istaknula svojim prepoznatljivim crvenim ružem za usne i dodatno pojačala disko atmosferu svoje odjeće lepršavom i kovrčavom frizurom.

image

Taylor Swift

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Podsjetimo, Bad Bunny je prednjačio među nominiranima s osam nominacija, dok su Beyoncé, Drake i Taylor Swift imali po šest nominacija. Adele, Harry Styles i The Weeknd osvojili su po pet nominacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:59