PRESUDIO JE POZIV

Mnogima su bili omiljeni TV par, a sada su opet zajedno: ‘U spavaćoj sobi ovog je puta drugačije‘

‘Bila je to odlična prilika da se ponovno sastanemo‘ - otkrila je holivudska glumica

Mike Delfino i Susan Mayer iz 'Očajnih kućanica'

 Profimedia

Holivudska glumica Teri Hatcher progovorila je o mogućoj ponovnoj suradnji s kolegom Jamesom Dentonom, s kojim je glumila u popularnoj seriji "Očajne kućanice", a koji joj je ponudio ulogu u filmu "A Kiss Before Christmas".

56-godišnja Teri utjelovila je kućanicu Susan Mayer, a James Denton glumio je njezina partnera Mikea Delfina.

"James je producent na ovome filmu. Sve je započelo kad me jednog dana nazvao i rekao: 'Ja sam producent na filmu. Vjerojatno ne želiš raditi na filmu, ali možeš li, molim te, barem razmisliti o tome?' Odgovorila sam mu: 'Ti se šališ? Pa to zvuči kao odlična prilika za našu ponovnu suradnju'", ispričala je glumica, piše Daily Mail.

image

Teri Hatcher i James Denton

Abc Collection/Everett/Profimedia

Otkrila je i da je najbolja stvar bila to što nisu morali ništa posebno uvježbavati jer su i dalje imali tu 'profesionalnu kemiju' koja je bila prisutna i u popularnoj seriji, koju su snimali između 2004. i 2012. godine.

"Glumili smo bračni par koji je dugo bio u braku, koji je imao djecu tinejdžere i nama je to bilo skroz normalno. Nismo morali ništa posebno uvježbavati za film jer imamo zajedničku povijest i to je bilo odlično. A budući da su mi ubili Mikea u 'Očajnim kućanicama', ovo je bio jedini način da se ponovno sastanemo", našalila se glumica.

image

Teri Hatcher i James Denton u seriji 'Očajne kućanice'

Ron Tom/Everett/Profimedia

Denton je priznao da se zbog suradnje na filmu ponovno osjećao kao Mike Delfino.

"Nadam se da će moj lik u filmu gledateljima biti zanimljiviji, no ponovno sam se osjećao kao Mike. Bilo mi je čudno boriti se s ta dva lika u sebi", otkrio je glumac i dodao da je 'scena iz spavaće sobe u Hallmarkovom filmu drugačija od scena iz spavaće sobe iz 'Očajnih kućanica''.

Nema sumnje da će film biti prava poslastica za ljubitelje popularne serije, a na Hallmark stiže 21. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:09