BORI SE ZA FINALE

Mnogi su Eurosong gledali samo zbog nje: Top model i velika zvijezda pjeva o lažnoj ljubavi

Osvojila je srca brojnih obožavatelja, nedavno je prešla vrtoglavih 10 milijuna streamova na Spotifyju i 33 milijuna streamova ukupno!

Blanka Stajkow

 Instagram/

Blanka je 23-godišnja poljska pjevačica koja ove godine predstavlja Poljsku na Euroviziji, a svoju prvu pjesmu napisala je sa samo 14 godina!

Svoj talent izbrusila je pohađajući razne škole pjevanja i plesa u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je održala i svoje prve nastupe u raznim restoranima i kafićima. Tijekom nastupa nije samo pjevala, nego i svirala gitaru, a sama tvrdi kako su joj upravo ti nastupi pomogli skupiti samopouzdanje kao izvođačica.

image

Blanka Stajkow

Screenshot/instagram/

Nakon povratka u Poljsku, krenula se baviti i DJ-anjem uz pjevanje i ples, a pojavila se i u posljednjem izdanju showa Top Model koji joj je pružio veliku popularnost na društvenim mrežama. Blanka je zadobila srca mnogobrojnih obožavatelja te je nedavno prešla vrtoglavo visokih 10 milijuna streamova na Spotifyju i 33 milijuna ukupnih streamova!

Ova multitalentirana poljska glazbena zvijezda predstavlja svoju zemlju pjesmom "Solo", singlom o ljubavi koja se na kraju pokazala lažnom. Pjesmu prati poletni ritam kroz koji Blanka šalje poruku svojim slušateljima da se nauče reći ‘dosta‘ te ih poziva da shvate da im je bolje ‘solo‘. Ovaj plesni singl jednostavno ne izlazi iz glave, a prekrasna Blanka očarala je i video spotom u kojem pokazuje koliko se dobro provodi - solo.

Uoči Eurovizijskog natjecanja, SMYLES je također odlučio dodati svoj dodir Blankinom hitu. SMYLES remix naglašava zavodljivost singla te plesni ritam koji je jednostavno idealan za ljetne izlaske.

Također, Blankin zarazni singl inspirirao je duo Audiosoulz koji je napravio odličan remix pjesme "Solo". Nova verzija donosi singl u klupskom svjetlu svojim bržim ritmom i melodijom, stvoren za ples do ranog jutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:56