NIJE MU LAKO

Mladi glazbenik teško se nosi s prekidom veze: ‘Ostao sam sam i mrzim taj osjećaj‘

Otkrio je da ga je nakon prekida pogodila stvarnost te da se teško nosi s osjećajem samoće

Shawn Mendes

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

U studenom prošle godine, glazbenici Shawn Mendes i Camila Cabello objavili su da nakon dvije godine prekidaju svoju ljubavnu vezu, tvrdeći da će dalje nastaviti kao najbolji prijatelji.

Shawn je nakon toga izražavao svoje osjećaje kroz glazbu, a sada je objavio cijelu videoispovijest na Instagramu u kojoj se prvi put izravno osvrnuo na svoj život nakon prekida.

U videu Mendes sjedi za klavirom i iskreno govori u kameru: "Kada prekinete s nekim i mislite da je to prava stvar, ne shvaćate sve ono što dolazi nakon toga. Mislim da je to stvarnost koja me nekako pogodila. To je kao, 'Oh, sam sam. Sada se osjećam kao da sam konačno sam, i mrzim to. To je moja stvarnost, znaš? Pa se zapitam - 'Koga da nazovem kad dobijem napad panike? Koga da nazovem kad sam na rubu?"

Dodao je: "Moj fokus je bio usmjeren samo na to kako mogu živjeti sretan život i biti u zdravoj, sretnoj vezi? Puno sam radio na tome. Moj fokus se stvarno promijenio. A i sada, iskreno, ako se ne zabavljam, koja je svrha? Mislim da mi se, kako starim, prioriteti mijenjaju. I osjećam da je to bilo tako za oboje. Budući da smo oboje počeli tako mladi, stvarno učimo kako biti zdrave odrasle osobe. A to ponekad znači da vaš fokus broj jedan nije vaša karijera. I to je u redu."

"Dugo sam vremena bio uvjeren da jednostavno moram pisati velike pjesme", rekao je. Sada su se njegovi prioriteti promijenili: "Vrsta glazbe koju želim raditi, što želim čuti i što mi je važno."

Shawn i Camila ostali su u kontaktu nakon razlaza, a u siječnju su ih zajedno fotografirali u Miamiju dok su bili u šetnji sa svojim zlatnim retriverom Tarzanom.

Podsjetimo, pjevači su počeli kao prijatelji, upoznavši se tijekom turneje Austin Mahone Live On 2014. godine. Glasine o tome da su otišli na spojeve počele su se širiti nakon što su uočeni zajedno iza pozornice na iHeartRadio Music festivalu sljedeće godine. Međutim, tek u srpnju 2019. njih dvoje su konačno objavili da su par, nedugo nakon što je izašao spot za njihov duet "Señorita".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:45