SHAWN MENDES

Mladi glazbenik otkazao turneju zbog problema s mentalnim zdravljem: ‘Moram uzeti vremena‘

Kanadski glazbenik bio je otvoren sa svojim obožavateljima o svojim zdravstvenim izazovima

Shawn Mendes

 Valerie Macon/Afp

Shawn Mendes otkazao je ostatak svoje turneje, i to tjednima nakon što je odgodio neke svoje koncerte, kako bi se pobrinuo za svoje mentalno zdravlje.

Mendes nije bio potpuno spreman vratiti se na turneju zato što bi to negativno utjecalo na njega, tako da ju je odlučio otkazati nakon savjetovanja sa zdravstvenim stručnjacima, objasnio je u svojoj poruci na Twitteru.

- Bio sam uzbuđen što se konačno vraćam na turneju nakon duge pauze uzrokovane pandemijom, ali stvarnost je da uopće nisam bio spreman na to koliko će turneja biti teška nakon toliko vremena odsustva, stoji među ostalim u poruci na društvenim mrežama koju je Mendes podijelio sa svojim obožavateljima.

- Postalo je jasnije da si moram uzeti vremena, koje nikada nisam osobno iskoristio, da se prizemljim i vratim jači, dodaje pjevač koji je otkazao koncerte u SAD-u i Europi.

image

Shawn Mendes

Valerie Macon/Afp

Pjevač je već nastupao u Sacramentu, Kaliforniji te gradovima diljem Kanade, ali nakon koncerata, ranije ovoga mjeseca rekao je obožavateljima da uzima slobodno vrijeme kako bi riješio probleme s mentalnim zdravljem.

Kanadski glazbenik bio je otvoren u komunikaciji o svojim zdravstvenim izazovima sa svojim obožavateljima.

U travnju je napisao poruku na društvenim mrežama podijelivši s obožavateljima da se osjeća ‘kao da leti ili da se utapa‘.

- Nekada me stvarno nije briga što ljudi misle i osjećam se slobodno, napisao je te nadodao kako je to većinu vremena borba.

Mendes je u studenom prošle godine objavio da je prekinuo sa svojom djevojkom i pjevačicom Camilom Cabello, a nekoliko mjeseci nakon prekida izjavio je kako ‘daje sebi puno milosti da se izliječi od prekida‘.

image

Shawn Mendes i Camila Cabello

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Također je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu da se osjeća usamljeno nakon prekida s Cabello.

- Koga da nazovem kada imam panični napadaj? Koga da nazovem kada sam na rubu? Sada se osjećam kao da sam sam i mrzim to, rekao je tada u videu koji je objavio na svom Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:38