ZBOG LJUBOMORE

Mlađi brat slavnog Backstreet Boysa zaručnici slomio rebra, prijeti mu nova zabrana prilaska

Par se zaručio nekoliko mjeseci prije nego što je Martin uhićen zbog kaznenog djela obiteljskog nasilja i pušten uz jamčevinu

Melanie Martin i Aaron Carter 

 Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia

Bivša zaručnica Aarona Cartera, Melanie Martin, tvrdi da joj je mlađi brat slavnog Nicka Cartera iz Backstreet Boysa slomio tri rebra tijekom nedavne svađe, piše Page Six.

U zahtjevu za zabranu prilaska, Martin navodi da se 21. veljače sukobljeni par posvađao, što je preraslo u nasilje.

“Posvađali smo se zbog toga što sam razgovarala s drugim muškarcem u vrijeme kad smo uzeli pauzu od veze”, napisala je manekenka u sudskom dokumentu do kojeg je došao The Blast. “Udario me šakom u lijevo rebro i gurnuo me. Bol sam osjetila tek nakon nekoliko dana, a onda sam izašla iz kuće jer mi je prijetio da će mi dati zabranu prilaska.”

image

Melanie Martin i Aaron Carter

Priložila je liječničku dokumentaciju koja naizgled potvrđuje postojanje barem jednog slomljenog rebra. Martin koji s pjevačicom dijeli sina po imenu Prince Lyric Carter, kaže da je izbacio nju i njihovo dijete iz svog doma u Los Angelesu.

“Dakle, izbačeni smo na ulicu, morali smo ostati kod prijatelja i podnijeti ovu prijavu nakon posjeta liječniku”, napisala je.

Dokumenti otkrivaju da je dojenče trenutno na sigurnom, a zatim će se odlučiti o skrbništvu nad njim.

“Ja ću biti s djetetom dok sud ne odluči o zakonitostima. Mislim da Aaron mora što prije otići na tečaj upravljanja bijesom.”

Martin smatra da je svađa počela zbog lijekova. “Mislim da je taj dan uzeo previše tableta što je rezultiralo agresijom. Vjerojatno se ni ne sjeća da je to učinio", napisala je te dodala: “Mislim da mu treba savjetovanje o tome kako kontrolirati svoj bijes. Jako je ljubomoran i mora biti racionalniji jer se ni ne sjeća da je to učinio", zaključila je.

Ovo nije prvi put da je buran par pod povećalom javnosti.

Prošlog prosinca par se razišao i Carter je na Instagramu izjavio da je "zarobljen" u svojoj spavaćoj sobi jer Martin "neće napustiti njegovu kuću". Manje od tjedan dana kasnije ponovno su bili zajedno.

I samo tjedan dana nakon što je u studenom dočekao sina, Carter je na Twitteru objavio da prekida s Martin zbog “velike laži” o njegovoj sestri blizanki, Angel Carter.

Par se zaručio u lipnju 2020., nekoliko mjeseci prije nego što je Martin uhićen zbog kaznenog djela obiteljskog nasilja i pušten uz jamčevinu od 50.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:39