NOVI PAR?

Mlađe je (opet) slađe? Demi Moore (61) viđena u društvu 27 godina mlađeg glazbenika, šuška se da to nije bio samo ručak

Jedan insajder ističe kako su glumica i glazbenik upleteni u romansu, dok drugi sve to negira

Demi Moore s Joeom Jonasom i Heidi Klum

 Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

Nakon što je nedavno oduševila internet svojom zavidnom figurom u kupaćem kostimu, 61-godišnja glumica Demi Moore nastavlja intrigirati javnost i u sedmom desetljeću života.

Prema pisanju Page Sixa, ova legendarna glumica, koja je sve okupljene iznenadila svojom pojavom na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala u Cannesu, nedavno je uočena kako sjedi za istim stolom s glazbenikom Joeom Jonasom, 34-godišnjim članom nekadašnje teen glazbene skupine Jonas Brothers. Glasine o njihovoj romansi počele su istog trena.

image

Demi Moore s Joeom Jonasom

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia
image

Demi Moore s Joeom Jonasom i Heidi Klum

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

Kako tvrde izvori, upoznali su se u Francuskoj, i to u posljednjih mjesec dana.

- Demi i Joe su uspostavili prijateljstvo. Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se - rekao je Page Sixu dobro pozicionirani izvor o paru koji je prvi puta uočen kako zajedno ruča u ekskluzivnom hotelu du Cap-Eden-Roc u francuskom Antibesu.

Dok jedan insajder ističe kako su glumica i glazbenik upleteni u romansu, drugi je pak izvor brzo odbacio sve glasine o njihovom ljubavnom odnosu.

image

Demi Moore s Joeom Jonasom

Francois Glories/sipa Press/profimedia/Francois Glories/sipa Press/profimedia

Moore, čiji je novi horor film "The Substance" privukao veliku pozornost u Cannesu, prisustvovala je na amfAR gali tijekom festivala, gdje se Joe pojavio kao iznenađenje na pozornici zajedno sa svojim bratom Nickom.

image

Demi Moore, Cher i Nick Jonas na canneskom crvenom tepihu

Dave Bedrosian/instar Images/profimedia/Dave Bedrosian/instar Images/profimedia

Iako je samo njegov mlađi brat Nick trebao nastupiti na događaju, Joe je izveo "Cake by the Ocean" njegovog benda DNCE, a Moore je viđena kako pleše s oskarovkom Michelle Yeoh tijekom pjesme. Moore je kasnije viđena kako večera s Joeom, njegovim bratom Kevinom i slavnom manekenkom Heidi Klum.

image

Demi Moore na canneskom crvenom tepihu

Rocco Spaziani/upi/profimedia/Rocco Spaziani/upi/profimedia

Što se tiče njihovih prethodnih veza, Jonas je nakon pet mjeseci veze prekinuo s modelom Stormi Bree, a prošle je godine okončao brak s glumicom Sophie Turner. S druge strane, Moore, koja je ujedno majka troje djece i baka djevojčici svoje kćeri Rumer, uglavnom je bila sama od razvoda od svog trećeg supruga, Ashtona Kutchera, 2011. godine. Doduše, i dalje je izuzetno bliska sa svojim drugim suprugom, Bruceom Willisom, ocem njezine djece, koji boluje od frontotemporalne demencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 08:46