DONIO ODLUKU

Misterij oko smrti Boba Sageta i dalje traje: Sudac povukao drastičan potez

Sudac na Floridi pristao je na zahtjev udovice Kelly Rizzo i njezine tri kćeri koje je dobila s glumcem Bobom Sagetom

Bob Saget

 Ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Sudac na Floridi pristao je na zahtjev trajnog blokiranja objavljivanja fotografija, videa i drugih zapisa povezanih s istragom smrti poznatog glumca i komičara Boba Sageta, zvijezde TV sitcoma 'Puna kuća'.

Trajnu zabranu, koju je izdao okružni sudac Vincent Chiu, zatražila je komičareva obitelj. 65-godišnji Saget preminuo je nakon što je pretrpio 'traumu glave' nakon pada, otkrili su nalazi obdukcije. Glumac je imao prijelome lubanje na više mjesta i zadobio krvarenje s obje strane mozga. Njegova smrt proglašena je nesretnim događajem, a utvrđeno je da na mjestu događaja nije bilo znakova zloupotrebe droge. Prema toksikološkom izvješću, u Sagetovu tijelu nije bilo znakova nedopuštenih droga ili toksina.

image

Bob Saget i Kelly Rizzo

Chris Delmas

Njegova udovica Kelly Rizzo i njihove tri kćeri podnijele su tužbu u kojoj traže zabranu objavljivanja medijskih zapisa koji se odnose na istragu smrti. Tužba je podnesena nakon što su neki strani mediji zatražili takve zapise, iako američka savezna država Florida zabranjuje njihovo objavljivanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 00:17