DETALJ SA SNIMANJA

Mislili ste da znate sve o Harryju Potteru? Voldemort otkrio dobro skrivanu tajnu: ‘Ispod mog plašta...‘

Ralph Fiennes, koji je utjelovio Lorda Voldemorta, otkrio je detalj sa snimanja filma koji je mnoge iznenadio

Daniel Radcliffe i Ralph Fiennes u filmu 'Harry Potter i darovi smrti'

  sunset Box/Allpix Press/Profimedia

Holivudski glumac Ralph Fiennes, koji je dva puta bio nominiran za nagradu Oscar, pojavio se na njujorškoj premijeri filma "The King's Man" u Muzeju moderne umjetnosti u centru Manhattana.

Slavni Englez, koji će sljedećeg tjedna napuniti 59 godina, pojavio se u crnom odijelu na pruge s dvostrukim kopčanjem i oxfordicama, a u novom filmu, koji u kina stiže krajem prosinca, tumači vojvodu od Oxforda zvanog pukovnik T.E. Lawrence.

Nakon ove premijere, čeka ga još jedna svjetska premijera, a riječ je o onoj povodom 20. godišnjice filma o Harryju Potteru, u kojemu je utjelovio 'onog čije se ime ne smije izgovoriti', Lorda Voldemorta.

Nedavno je otkriveno da je tijekom snimanja 'Harryja Pottera' Fiennes nosio ženske čarape koje je držao podvezicama ispod Voldemortova ogrtača.

"Zabavljao sam se igrajući Voldemorta i jedna od stvari o kojoj me često ispituju bila je kako je funkcionirala naša odjeća. Imao sam te duge, lepršave halje i morao sam biti u mogućnosti kliziti poput zmije u njima. Tako sam ispod ogrtača nosio par ženskih čarapa. Svaki put kad bih se pomaknuo, počele bi mi kliziti niz noge, sve do između koljena i to mi je postalo dosta neugodno. Dakle, morali smo to nekako riješiti. Zato sam nosio ženske čarape s podvezicama. Moje omiljeno zanimanje tijekom tog snimanja bilo je zadirkivanje kaskadera tako što bih došao ispred njega i dizao svoj kostim", ispričao je slavni glumac, koji ne krije da se dobro zabavljao na snimanju filmova o najpoznatijem čarobnjaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:56