ŽESTOKA SVAĐA

Misica optužila bivšeg da ju je izgrizao i pretukao, novom dečku prijetio smrću: ‘Uništit ću ti život!‘

Za svog bivšeg dečka rekla je da zna biti ‘prilično agresivan‘ i da ga se ‘boji‘

Chloe Othen

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Chloe Othen (33), finalistica britanskog izbora za Miss Universe 2015., tužila je bivšeg dečka Rickyja Lawrencea zbog navodnih ugriza i udaranja te prijetnji, a do napada je došlo u njegovom stanu u skupocjenom londonskom kvartu Knightsbridge.

Manekenka i influencerica posjetila je dom svog bivšeg u listopadu 2022. nakon razmjene SMS poruka, a onda je tamo prisilno zadržana protiv svoje volje nakon što je par imao žestoku svađu.

- Tužiteljstvo tvrdi da je Lawrence pretukao bivšu partnericu te ju ozlijedio nanijevši joj vrlo gadne ozljede. Nakon svađe željela je otići kući, no onda je on nasrnuo na nju i udario je šakom po glavi. Također, izgrizao ju je po cijelom tijelu - rekla je na početku suđenja tužiteljica Sheilagh Davies, prenosi Sun.

image

Ricky Lawrence ispred suda

Jordan Pettitt/Pa Images/Profimedia/Jordan Pettitt/pa Images/profimedia

Na suđenju se također moglo čuti kako je tijekom napada Chloein novi dečko Bora Gocuk nazvao ju na telefon, a javio se Lawrence koji mu je prijetio ubojstvom.

Kad je Lawrence uhićen, policija je pronašla poruke koje je biznismen poslao svojoj bivšoj na dan navodnog napada.

- Ti je***a glupa ku***. Sada si naje***a, kunem se. Učinit ću sve što je u mojoj moći da ti s***em život - samo su neke od poruka.

Svjedočeći na sudu Chloe je rekla da je prvi put upoznala "narcisa" Lawrencea u rujnu 2021. i da je par započeo vezu tri mjeseca kasnije.

Kazala je da zna biti ‘prilično agresivan‘ i da ga se ‘boji‘.

image

Chloe Othen ispred suda

Jordan Pettitt/Pa Images/Profimedia/Jordan Pettitt/pa Images/profimedia

Navodeći razloge zašto je otišla u Lawrenceov stan nakon što joj je poslao SMS poruke, Chloe je rekla: ‘Bilo je uobičajeno da mi šalje takve poruke, a sutradan bi opet bio normalan. Mislila sam da ni taj put neće obistiniti sve prijetnje koje je iznijeo u porukama‘.

Sudu je rekla kako je u stanu bila ‘pet ili deset minuta‘ te da je mislila da će ju bivši dečko ubiti.

Lawrence poriče sve optužbe za tjelesne ozljede, a suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:37