NEMA KRAJA

Miša Grof u ratu s poznatom voditeljicom: ‘Jovana je luda, neka kaže tko je moje dijete, želim to znati‘

Nastavlja se žestoki verbalni rat između Vitora Ristovića, oca pokojnog Vidoja, i srpske voditeljice Jovane Jeremić

Jovana Jeremić; Miša Grof; Nikolina Pišek

 INSTAGRAM, Pedja Milosavljevic, Neja Markicevic/CROPIX

Miša Grof, otac nedavno preminulog supruga Nikoline Pišek Vidoja Ristovića, preko medija i društvenih mreža ratuje sa srbijanskom voditeljicom Jovanom Jeremić. Sve je počelo kad je Jeremić rekla kako "kolaju glasine da Miša Grof ima još jedno dijete" te kad je stala u obranu Nikoline Pišek.

Nakon što je Vitor Ristović za 24sata rekao kako je Jovana njegova neuračunljiva kći, voditeljica mu je odgovorila za Kurir i poručila da su "njegove izjave za hospitalizaciju". Ona je, između ostaloga, rekla kako zna sve tajne vezane za drugo dijete Miše Grofa, ali ga je i optužila da je zaljubljen u Nikolinu Pišek.

- Jasno je da je Miša Grof u ovoj izjavi vrlo ironičan iz razloga što sam ga pogodila ondje gdje je najtanji i otkrila njegove tajne o kojima se šuti. Zamolila bih ga da me ne vuče više za jezik jer ja znam i tko je majka tog djeteta, znam sve o tom djetetu. U korektnim sam odnosima s majkom tog djeteta i iz tog razloga neću ulaziti u daljnju raspravu, a on neka povede računa o svom ponašanju i izjavama za javnost. Njegove izjave su za hospitalizaciju, to je evidentno.

Što se tiče određivanja neuračunljivosti, o tome kakav je on najbolje govori njegovo istupanje u javnost. Ponovno kažem, on je tako ironično reagirao jer ja znam puno tajni o kojima se šuti. Njemu smeta što sam ja stala u obranu svoje kolegice Nikoline Pišek, stat ću uvijek, a on neka prestane izmišljati gluposti u javnosti - rekla je Jovana za Kurir, a onda poručila kako su izjave Miše Grofa za hospitalizaciju.

- Neka izađe u medije s argumentima, a ne da se stalno bavi optuživanjem svoje bivše snahe na koju se uvelike ‘pali‘. Psihološka analiza njegove ličnosti pokazuje da je on zaljubljen u svoju snahu, a tu ljubav ne može pokazati na drugi način, nego eskalacijom ogromne mržnje prema njoj jer nikad nije mogao biti s njom - izjavila je voditeljica pa pozvala medije da ispitaju život Vitora Ristovića.

- Uzbudio se i uplašio jer se ja neću baviti njegovim napadima na Nikolinu, ja ću se baviti grofom. Njegovim životom. S obzirom na to da napada Nikolinu, provjerit ćemo njegovu moralnu vertikalu na koju se stalno poziva. Zato ja pozivam novinare da ispitaju postojanje grofovog drugog djeteta. Ne tvrdim ništa, samo pozivam na provjeru - rekla je Jovana pa zaključila kako ona nema ništa protiv Miše Grofa.

- Protiv Grofa nemam ništa. Čovjeka ne znam. Samo ne volim kad netko bjesomučno napada slabijeg od sebe i na to nitko ne reagira. Ja ću braniti Nikolinu. Do kraja! Jačina čovjeka ne mjeri se po tome koliko je jak, već koliko je ljudi svojom snagom zaštitio. Još jedan ‘jovanizam‘ koji će se naći u mojoj prvoj knjizi - zaključila je voditeljica za Kurir.

Podsjetimo, Jovana je nakon iznenadne smrti Vidoja Ristovića u svojoj emisiji rekla kako "novinari trebaju sve bolje ‘pročešljati‘ jer Miša Grof tvrdi kako je imao samo jednoga sina, ali da ona ima drugu informaciju". Nakon toga srpski kolekcionar umjetnina žestoko joj je odgovorio za 24sata.

"Pa ja imam još jedno dijete. Pa što ja znam, ja je baš i ne viđam, malo je neuračunljiva. Zove se Jovana Jeremić. Ona je naša kći. Malo je iracionalna, zato je nismo javno pokazivali. Često ide na liječenje", izjavio je Miša Grof.

"Kamo lijepe sreće da imam još jedno dijete. To bi bio dar od Boga, ali ja nemam drugo dijete. Osim Vidoja, nemam djece, ali nakon Jovaninih izjava, ja jesam rekao da imam jednu neuračunljivu kćer. Zbog čega bih ja krio da imam još jedno dijete, pobogu. Bio bih najsretniji da imam, vjerojatno bih lakše podnosio ove stvari koje su me sad zadesile. Djevojka je luda, što ona priča, napravila je od sebe maskotu. Neka kaže to što ona zna, da znam i ja tko mi je dijete", rekao je Vitor Ristović za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:16