ISPOVIJEST VIDOJEVA OCA

Miša Grof prozvao maserku koja je bila s njegovim sinom kad je umro: ‘U strahu je, ne znam što krije...‘

Viktor Ristović tvrdi kako nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo uslijed prekida rada srčanog mišića

Miša Grof i Buba Miranović

 Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia

Muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je iznenada u 44. godini života, a prve informacije govorile su da je umro od respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Međutim, njegov otac Viktor Ristović, poznat i kao Miša Grof, tvrdi da to nije točno, piše Republika.rs.

Dok čeka da stigne toksikološki nalaz, Miša Grof je u velikoj ispovijesti ispričao kako vjeruje da maserka Vidoja Ristovića zna pravi razlog smrti, ali se boji o tome pričati, a najviše ga čudi to što nije odmah pozvala Hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

- Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima reći kad će poslati nalaze nego li meni, ne znam iz kojeg razloga. Otkako mi je sin umro ne znam što je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa pričati. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje - govori Miša i nastavlja:

- Kad sam bio kod nje u stanu ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulanta stiže tek kasnije. Nikad se više od sprovoda nismo čuli. Zanima me što se dogodilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dijete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi pa ću je pitati da mi objasni neke stvari.

Grof je potom rekao kako nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo uslijed prekida rada srčanog mišića jer mu doktori ni u jednom trenutku nisu dali takvu informaciju:

- Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, tko zna što je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu znati. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, liječnici mi ništa nisu rekli, niti sam ih vidio. Ne znam što se krije od mene, ali i sada imam liječnike oko sebe. Otkako sam izgubio sina, jako se loše osjećam. Ne shvaćam zašto me ljudi pitaju je li mi sada bolje. Tko nije izgubio dijete, ne može shvatiti i razumjeti taj osjećaj. To je praznina koja ostaje. Čovjek može samo nekako naučiti živjeti s tim.

Miša Grof govori da ne razmišlja o bilo kakvoj podjeli imovine s Nikolinom Pišek te dodaje kako ona nije ni potencirala razgovor o tome.

- Ne znam zašto ljude zanima kako će se dijeliti imovina. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima što ćemo mi i kako ćemo bilo što u obitelji dijeliti. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali svima smo pokazali da to nije točno. Narod će uvijek pričati, ali ja gledam svoja posla - tvrdi Miša Grof.

Također tvrdi da se redovno čuje s Nikolinom pa je otkrio da je ona i dalje u Beogradu, ali da ga ne posjećuje.

- Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dijete, ne mogu nikad biti dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa kćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove i pita kako sam. Ne može mi nikako pomoći, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je liječnika. Trebam se puno odmarati, najviše sam kod kuće. Posjete me ne umaraju, tako da svatko koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može me nazvati i sve provjeriti - kaže Ristović za Republiku.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:36