PRŠTI SEKSEPILOM

Mirujte, srca fanova: Rihanna objavila ultra provokativan video u čipkastom donjem rublju!

Osim za rad na svom tijelu, Rihanna je također dobila pohvale za svoje glazbene pothvate

Rihanna u seksi izdanju

 Screenshot Instagram

Ikona pop kulture, Rihanna (34), ponovo je pokazala svoje senzualno tijelo. Ovoga puta to je učinila u pravom stilu. U reklami donjeg rublja za valentinovo Savage x Fenty valjala se po podu, a svuda oko nje je para. Fanovi su i ovoga puta oduševljeni.

Kosa joj je djelomično podignuta, a na nogama ima crne štikle s remenčićima. Tijekom cijele reklame, iza nje na ekranu, prikazano je crveno srce. Čini se da nosi Lovestruck Lace Catsuit bez prepona, čija je redovna cijena 94,95 dolara.

- Fu*k yo roses - Rihanna je napisala u opisu videa te dodala emoji srca i hashtag XXSavageX.

Niz pohvala

Osim za rad na svom tijelu, Rihanna je također dobila pohvale za svoje glazbene pothvate. Glazbenica je ove godine osvojila svoju prvu nominaciju za Zlatni globus za pjesmu ‘Lift Me Up‘ iz filma ‘ Black Panther: Wakanda Forever‘.

Ove godine Rihanna je bila konkurencija Taylor Swift i Lady Gagi u kategoriji najboljih pjesama, ali su sve tri pop dive izgubile od viralne pjesme ‘Naatu Naatu‘ iz filma ‘RRR‘.

Glumica Niecy Nash, koja je bila jedna od voditeljica večeri, započela je govor usredotočen na Rihannu te na pozornici priznala da je bila odjevena kao pjevačica za prošlu Noć vještica.

- Rihanna, volim te i odjenula sam se u tebe za Noć vještica. Jednostavno sam to morala reći. Morala sam iskoristiti ovaj trenutak za to – rekla je prije nego što je proglasila pobjednicu za najbolju glumicu u TV seriji, mjuziklu ili komediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:08