NIJE BILO LAKO

Minnie Driver prisjetila se prekida s Mattom Damonom: Otkrila što bi poručila slomljenoj 25-godišnjoj sebi

Minnie Driver gostovala je kod Jennifer Hudson i prisjetila se slomljenog srca nakon veze s Mattom Damonom

Minnie Driver

 Matt Crossick/Pa Images/Profimedia/Matt Crossick/pa Images/profimedia

Minnie Driver otkriva što bi željela reći sebi kao 25-godišnjakinji nakon što joj je Matt Damon slomio srce. U četvrtak kad je gostovala u epizodi ‘The Jennifer Hudson Showa‘, Driver (54) je govorila o emotivnom razdoblju nakon njezinog razlaza s Damonom (53) 1998. godine.

Voditeljica Hudson (42) primijetila je da je Driver "dospjela na mnoge naslovnice" nakon što je komentirala svoj tužan izraz lica kada je Instagram račun Movie Shmood podijelio snimku Damona i Bena Afflecka koji su osvojili nagradu za najbolji originalni scenarij za "Good Will Hunting" na dodjeli Oscara 1998.

"Voljela bih da sam joj mogla reći: ‘Dušo, super je, možeš slaviti i život će biti sjajan, lijep, težak i nevjerojatan. Opet ćeš voljeti, bit će u redu‘", rekla je Driver što bi poručila sebi kao 25-godišnjakinji.

image

Film Dobri Will Hunting, Minnie Driver i Matt Damon

/1997 Miramax Pictures

Video, koji je objavljen u listopadu, prikazuje tužnu reakciju tada 25-godišnje glumice dok su Damon i Affleck držali svoj govor prihvaćanja.

"Moje lice", napisala je Driver u komentare uz emotikone koji plaču od smijeha.

"Minnie izgleda tako tužno", napisao je jedan obožavatelj, a ona mu je odgovorila da je razlog tome što je Damon prekinuo njihovu vezu nekoliko tjedana ranije, a na dodjeli Oscara pojavio se s drugom djevojkom.

"Voljela bih da sam mogla više slaviti jer je to bio nevjerojatan trenutak za sve nas i za ovaj prekrasan film!", poručila je tada.

image

Minnie Driver na ovogodišnjoj dodjeli Oscara

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Gledajući sliku njezina izraza lica tijekom trenutka dodjele Oscara u emisiji Jennifer Hudson, Driver je rekla Hudson kako je željela "zagrliti tu mladu ženu, zagrliti je i otići te reći ‘Sve će biti dobro, dušo, ne brini.‘"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 21:57