SLUČAJNO ILI NE?

Miley Cyrus iznenadila fanove datumom izlaska nove pjesme: ‘Karma je ku***‘

Ono što je zaintrigiralo obožavatelje su stihovi iz pjesme ‘Flowers‘ koje je Cyrus već podijelila putem ‘teaser‘ videa

Miley Cyrus

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Miley Cyrus objavljuje svoj prvi solo singl u posljednje dvije godine, i to, zanimljivo, na rođendan bivšeg supruga Liama ​​Hemswortha, a njeni obožavatelji misle da to definitivno nije slučajnost, prenosi Billboard.

Tijekom NBC-jevog novogodišnjeg specijala tijekom vikenda, 30-godišnja pop zvijezda najavila je da će započeti svoju sljedeću eru izdavanjem novog singla "Flowers" na ‘petak trinaesti‘, odnosno 13. siječnja. Nekim obožavateljima nije dugo trebalo da shvate zašto je baš taj datum značajan. Naime, Hemsworth, koji je bio u braku s Cyrus od 2018. do 2020., rođen je prije 33 godine točno na taj datum.

- Miley objavljuje svoju novu glazbu na isti dan kad je rođendan Liama ​​Hemswortha, 13. siječnja. Karma je ku*** - tweetao je jedan oduševljeni obožavatelj. Ono što je također zaintrigiralo obožavatelje su stihovi iz pjesme "Flowers" koje je Cyrus već podijelila putem "teaser" videa na svom YouTube kanalu. “I can love me better than you can” (mogu voljeti sebe bolje nego što si me ti volio, op.a.), pjeva u jednom od videa, a zvuk se reproducira preko isječka na kojem se šepuri prolazeći kroz prskalicu u dvorištu odjevena u crni bikini.

image

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Afp/Profimedia/

Popularna pjevačica prvi put je počela izlaziti s Hemsworthom 2009. dok su njih dvoje zajedno glumili u "The Last Song". Bili su zajedno nekoliko godina, a čak su se i zaručili 2012. prije nego što su se kasnije rastali. Par se ponovno viđao sve do 2016., a krajem 2018. su se i vjenčali.

Osam mjeseci kasnije, Cyrus i glumac iz serijala "Igre gladi" rastali su se jednom zauvijek. Hemsworth je objavio izjavu u kojoj svojoj bivšoj želi "zdravlje i sreću", a Cyrus je tvitala ubrzo nakon što je njihov razvod okončan 2020. i poručila da "voli Liama ​​i uvijek će ga voljeti". Dvije godine kasnije, na pozornici Lollapalooza festivala u Brazilu nazvat će svoj brak s njim "velikom katastrofom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:53