KAKAV PROMAŠAJ

Mila Kunis otkrila kako je Ashton Kutcher zbog nje ostao bez bogatstva: ‘Ma daj, u to si mislio uložiti novac?!‘

Kunis nije bila oduševljena prijedlozima svojeg supruga da uloži novac u Uber i Bitcoin
Ashton Kutcher i Mila Kunis
 Jesse Grant/Getty Images/Profimedia

Glumica Mila Kunis (37) priznala je da je očajna financijska savjetnica i da je svom suprugu Ashtonu Kutcheru (43) savjetovala da ne uloži u Uber i Bitcoin. Glumica je to priznala gostujući na popularnom talk showu The Late Show with Stephen Colbert hvaleći pritom svog pametnog i zgodnog supruga koji u zadnjih deset godina prilično uspješno vodi svoj fond za rizična ulaganja.

"Kada smo počeli hodati, dogodile su se dvije stvari. Rekao mi je: Znaš, ima ta jedna firma. Rade nešto kao dijeljenje vožnje. Poput kompanije za taksi su, ali bilo tko može voziti. A ja sam mu rekla: To je užasna ideja", ispričala je Kunis. Kutcher je bio uvjeren da joj može promijeniti mišljenje. "Rekao mi je: Daj da ti naručim jedan. Zove se Uber. Samo ga isprobaj, a ja sam mu rekla da nije normalan. Da želi da sjednem u auto sa strancem".

"Nakon toga mi je izložio ideju s Bitcoinom. Rekao mi je: Što misliš o ovoj ideji? To je nešto kao da rudariš i tražiš novac. Zove se kriptovaluta i postoji ta jedna kompanija, zove se Bitcoin. Samo nisam siguran da li da uložim jer nije osigurana kod agencije za osiguranje depozita", rekao joj je još prije osam godina Kutcher. "A ja sam mu tada rekla da je to grozna ideja. Rekao mi je: Super, onda ću u to uložiti", otkrila je Colbertu glumica sretna jer je suprug ne sluša uvijek, ali je uvijek pita za mišljenje.

Tijekom godina je Kutcher svoj imetak od 30 milijuna dolara koliko je počeo ulagati povećao na 250 milijuna dolara. Kutcher je među ostalim bio rani ulagač u firme poput Ubera, Airbnb-a i Spotifya.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:52