BB BLIZANCI

Mika i Giba sad su Ivana i Ana, mama Rada ih pokazala nakon promjene spola: ‘Sad su prave ljepotice, liče na majku‘

‘Pisali su po komentarima da sam ja kriva. Za što sam ja kriva?‘, pita se Rada Vasić

Mika i Giba Vasić kao Ivana i Ana

 Instagram

Blizanci Mika i Giba Vasić bili su zvijezde regionalnog ‘Big Brothera‘, a sada su promijenili spol te postali Ivana i Ana. Njihova majka Rada Vasić podijelila je na društvenim mrežama fotografiju sa svojim sada kćerima. Tako je javnost prvi put izbliza mogla vidjeti kako izgledaju Mika i Giba nakon promjene spola, piše srpski Kurir.

Ivana i Ana na fotografiji su sretni i nasmijani, a vidi se i da su se našminkali i sredili.

"To su moja djeca, ja prvo gledam da su one sretne, da su mi žive i zdrave, a tko se smije, nek se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile spol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno govoriti. One žive u Njemačkoj, s njima se čujem dva-tri puta dnevno i sada kada je Rade, moj muž, u bolnici, ja se s njima čujem čak i češće. Njih se dvije ne boje nikoga, nisu one prve koje su promijenile spol, to je jača sila, one se trebaju pojaviti u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su sada prave ljepotice, liče na majku", govori Rada.

image

Mika i Giba Vasić kao Ivana i Ana

Instagram

"One liče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britki jezik i to je to, one ga nisu nasljedile od mene. Ja sam sve ovo podržala i tko podržava moju djecu, podržala ih je i cijela obitelj. Ako podržavaš mene i moju djecu tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena! Ne mmogu ja podržavati nikoga tko ne podržava moju djecu, cijela obitelj ih je podržala, ja sada imam pet kćeri i jednog sina, cijela obitelj mi je rekla, ako je vama lijepo, nama je još ljepše, da ste vi meni živi i zdravi, tko se smije, nek se smije, a vi gledajte vaše... I susjedstvo podržava sve i to vas mogu pozvati da vidite,sve kuće naši Srbi, sve kuće oko nas. Svi nas podržavaju, više su nam obitelj nego što su nam susjedi. Pisali su po komentarima da sam ja kriva. Za što sam ja kriva? Što ja mogu biti kriva? Ne znam je li narod svjestan kako ja kao majka mogu biti kriva za to", govori Rada, prenosi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 11:29