NITKO KAO ON

Mick Jagger (80) u kafiću se rasplesao na pjesmu ‘Moves Like Jagger‘. No jednoj se osobi to nije svidjelo

Rocker, trostruki pradjed pokazao je iznimnu fleksibilnost i energiju. Samo jednoj osobi nije jasno ‘što mu je to trebalo‘

Mick Jagger

 Bob Strong/Afp

Više od 200.000 lajkova i komentara prikupio je video rasplesanog Micka Jaggera, koji je pjevač Rolling Stonesa objavio na svojem profilu na Instagramu. Rocker koji je prošle godine napunio 80, očigledno ima neki tajni izvor mladosti, jer u videu pokazuje fleksibilnost kakvu nemaju ni mnogi dvostruko mlađi ljudi.

Jagger je snimljen u nekom baru, na terasi na kojoj cover-band svira pjesmu benda Maroon 5 i Christine Aguilere iz 2010. godine "Moves Like Jagger". Pjesma je bila veliki hit, a Jagger je jednom prilikom izjavio da mu je simpatična i da je pomalo ljubomoran što je sam nije napisao.

- Vrlo je laskava, zar ne? - izjavio je za BBC - Ulazi u uho i zabavna je. Jedini je problem što zbog nje osjećam pritisak kada krenem plesati.

Svoj energičan ples u baru, uz mnogo grimasa, smijeha, saginjanje i hvatanje za međunožje, popratio je riječima: "Kreće se kao tko?".

Među komentarima koji naveliko hvale njegovu fleksibilnost, kondiciju mladića i rockerski šarm, našao se i onaj ironični njegovog sina Lucasa (24) koji je kratko napisao: ‘Tata, tko te nagovorio na to?".

Jagger ima osmero djece - najstarija Karis ima 53 godine, najmlađi sin Deveraux ove godine puni osam. Također, ima petoro unučadi i troje praunučadi.

image

Ron Wood, Mick Jagger i Keith Richards na premijeri albuma Hackney Diamonds

Daniel Leal/Afp

Njegove pokrete fanovi Rolling Stonesa moći će uskoro vidjeti i uživo jer 28. travnja počinje Hackney Diamonds Tour, turneja kojom bend promovira svoj najnoviji studijski album "Hackney Diamonds", prvi studijski materijal koji su snimili u posljednjih 20 godina. Za sada su objavljeni samo datumi američkih koncerata, a pretpostavlja se da će se Stonesi u Europu vratiti krajem ove ili početkom 2025. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:59