HOLIVUDSKI KRAH

Meryl Streep razvela se od supruga nakon 45 godina braka: ‘Više od šest godina ne žive zajedno‘

Oskarovka (74) i proslavljeni kipar (76) razdvojeni su više od šest godina

Meryl Streep i Don Gummer

 John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Pucaju brakovi u Hollywoodu! Nakon što je Jada Pinkett Smith otkrila da ona i suprug Will Smith već šest godina ne žive zajedno, sada je showbiz svijet šokirala vijest da holivudska miljenica Meryl Streep i njezin suprug Don Gummer, s kojim je bila u braku 45 godina, žive odvojene živote, potvrdili su izvori za Page Six.

Oskarovka (74) i proslavljeni kipar (76) razdvojeni su više od šest godina.

"Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, i iako će uvijek brinuti jedno o za drugo, odabrali su živjeti odvojene živote", rekao je glasnogovornik holivudske glumice.

Streep, koja je viđena na dodjeli nagrada Princesa de Asturias 2023., ipak nije odlučila skinuti vjenčani prsten. Međutim, slavni par posljednji je put zajedno viđen na crvenom tepihu na dodjeli Oscara 2018. godine.

Imaju četvero djece: pjevača i tekstopisca Henryja Wolfea (43), glumice Mamie Gummer (40), Grace Gummer (37) i Louisu Jacobson (30), koje su odgojili u svojoj vili u Connecticutu.

Imaju i petero unučadi. Njihov sin Henry ima dvoje djece sa suprugom Tamryn Storm Hawker, dok Mamie ima dvoje djece sa suprugom Meharom Sethijem. Grace je nedavno rodila svoje prvo dijete sa svojim suprugom, producentom Markom Ronsonom. Što se Louise tiče, ona je najpoznatija po glavnoj ulozi u HBO-ovoj seriji “The Gilded Age”.

image

Meryl Streep

Miguel Riopa/Afp

Uz svoju farmu u Connecticutu, par je dijelio prostrani stan u potkrovlju u New Yorku, koji su na kraju prodali u siječnju 2020. za 15,8 milijuna dolara. Streep je zatim kupila kuću vrijednu četiri milijuna dolara u Pasadeni, u Kaliforniji, u srpnju 2020.

Streep i Gummera prvi je put upoznao njezin brat Harry 1978. godine. U to je vrijeme glumica oplakivala gubitak svog pokojnog dečka i kolege iz "Lovca na jelene" Johna Cazalea, koji je te godine preminuo od raka pluća.

Streep i Gummer vjenčali su se iste godine i od tada svoju vezu drže podalje od očiju javnosti.

Kad su je upitali za tajnu njezina dugog braka, Streep je u intervjuu za Vogue 2002. izjavila: "Dobra volja i spremnost na popuštanje - i šutnju s vremena na vrijeme."

Godine 2017. Streep je dala rijedak komentar o svome suprugu nakon što je prihvatila nagradu za najbolju glumicu, nakon njezine izvedbe u "The Iron Lady".

“Prvo ću zahvaliti Donu jer kada zahvalite svom mužu na kraju govora, oni ga prekriju glazbom. Želim da znaš da si mi ti dao sve što najviše cijenim u našim životima", rekla je tada slavna glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 14:07