NOVA ROMANSA?

Meryl Streep ponovno ljubi? Nedavno se rastala nakon 45 godina braka, a sada sve češće uživa s energičnim Martinom

Streep se družila s glumcem Martinom Shortom s kojim je glumila u seriji, a njegov predstavnik za medije negirao je njihovu vezu

Meryl Streep

 Gilbert Flores/Afp/Profimedia/Gilbert Flores/afp/profimedia

Zvijezda mjuzikla „Mamma Mia!“ Meryl Streep postaje bliska s glumcem Martinom Shortom. Par je viđen kako sjedi jedno pored drugoga na dodjeli Zlatnih globusa i pozirali su za fotografiju. Prije nekoliko tjedana krenuli su tračevi o njihovoj romansi.

image

Meryl Streep i Martin Short u seriji "Only Murders in the Building"

Hulu/Everett/Profimedia/Hulu/everett/profimedia

Meryl (74) upoznala je energičnog komičara i glumca Martina (73) kad su glumili ljubavnike u US-ovoj TV seriji „Only Murders in the Building“ prošle godine. U listopadu se rastala od supruga Dona Gummera (77) s kojim je u braku od 1978.

„Meryl i Martin uživaju u društvu jedno drugoga. Nema pritiska. Provode vrijeme zajedno i dobro se slažu“, rekao je izvor o novom odnosu, piše The Sun.

image

Meryl Streep

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

„Oboje su tajnoviti o svojim privatnim životima stoga neće javno pokazivati svoju romansu pred svijetom. Ali sretni su“, dodao je izvor.

Martinov predstavnik za medije je rekao da su glumci samo dobri prijatelji i ništa više.

Prije nego što se saznalo za razlaz Meryl i Dona, koji zajedno imaju četvero djece, oni su već bili razdvojeni šest godina. To je navelo nagađanja da je objavu te informacije potaknuo novi partner u njezinu životu.

image

Meryl Streep i Don Gummer više nisu zajedno

/John Angelillo/upi/profimedia

Martin je bio u braku 30 godina s glumicom Nancy Dolman s kojom je posvojio troje djece prije nego što je preminula 2010.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:33