SOČNI SADRŽAJ

Memoari zbog kojih Carla Bruni ne spava mirno: ‘Bila je groupie, nenajavljeno mi je banula u kuću‘

Louis Bertignac, koji je s Bruni bio u vezi, objavio je autobiografiju u kojoj su i pikantne priče o bivšoj prvoj dami Francuske

Carla Bruni

 The Photo One/Profimedia

Nakon što je frontmen Rolling Stonesa Mick Jagger odbio milijun funti predujma za svoju autobiografiju jer je zaključio kako je prošlost previše bolna za ponovno proživljavanje, Carla Bruni bez sumnje je odahnula. Međutim, sada je bivša prva dama Francuske, supruga Nicolasa Sarkozyja suočena s novom neugodnošću jer je jedan od njezinih bivših napisao svoje memoare, piše Daily Mail.

Louis Bertignac, gitarist grupe Telephone, benda popularnog 80-ih, koji je bio prvi dečko bivšeg supermodela a da je rock zvijezda, objavio je autobiografiju. Knjiga pod nazivom "Jolie Petite Histoire" ili u prijevodu "Lijepa mala priča" ne zaobilazi ni priče o 54-godišnjoj Bruni, zbog kojih se, zaključuju u Daily Mailu, ona sigurno crveni od neugode.

image

Louis Bertignac

Joel Saget/AFP

Jedna od njih je saga o njezinom nosu. Naime Bertignac (68), tvrdi da je talijanska manekenka i pjevačica, inače nasljednica bogatstva koje je stvorila talijanska tvrtka za proizvodnju guma CEAT, tajno operirala nos kako bi unaprijedila svoju karijeru prije nego što je postala poznata.

No Bruni je još 2014. negirala je da je išla pod nož kada su je pitali o estetskim operacijama. "Operirala bih se da sam sigurna da će uspjeti, ali nisam baš uvjerena u to. Izgledaju čudno, te žene - ne izgledaju mlađe", odgovorila je tada Bruni.

U svojoj knjizi Bertignac tvrdi da Carlina taština proizlazi iz toga što je "netko tko je odrastao u svemiru milijardera, okružen slugama, koji nisu imali pojma koliko što košta. Njezini su problemi bili problemi male bogate djevojčice. Da ima i najmanju mrlju na obrazu, sakrila bi se u svoju spavaću sobu", napisao je gitarist.

Također je dao naslutiti kako je Bruni, koja je kuma njegovoj kćeri Loli, zapravo u to vrijeme bila groupie, vatrena obožavateljica. Njihova dvogodišnja veza započela je, tvrdi, kada se nenajavljeno pojavila u njegovom domu, tražeći da je puste unutra. Ispričao je i kako se, dok je izlazila s Ericom Claptonom, silno nadurila na njega jer su ostali doma iako su bili pozvani na zabavu u dom Mick Jaggera. Clapton nije želio da odu jer je znao da je ona velika obožavateljica pjevača Rolling Stonesa poznatog po velikom libidu.

Na kraju se Bruni ipak dočepala Jaggera (ili on nje). Bili su zajedno sedam godina, a onda je ona tu vezu okončala umorna od njegovih prevara.

Bruni je sa Sarkozyjem od kraja 2007., a par se vjenčao vrlo brzo u veljači 2008. Prije dvije godine Bruni je posve otvoreno rekla kako je sa svojim budućim suprugom spavala već na drugom spoju. "Bila je to ljubav na prvi pogled. Ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo s 40 godina - bilo je ludo. Nikad ne bih pomislila da bi se to moglo dogoditi u tim godinama."

image

Carla Bruni i Nicholas Sarkozy

Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:57