THE CONTINENTAL

Mel Gibson glumit će u tv nastavku Johna Wicka, scenarist iznenađen: ‘Nisam imao pojma!‘

Kolstad ne vjeruje u otkazivanje nekoga zbog prethodnih grešaka, koji je Gibson, navodno, imao mnogo.
Mel Gibson
 Fortitude International - Ingeni

Mel Gibson će glumiti u seriji "The Continental", prethodniku uspješnog serijala filmova o Johnu Wicku, kojeg inače tumači Keanu Reeves.

The Continental je predstavljen kao TV specijal koji je za Starz producirao Lionsgate Television, no ono što je najviše zanima javnost u vezi serije je kako je Gibson dobio ulogu usprkos svim optužbama vezanih uz svoju anti-semitističku povijest i mizogine ispade.

Scenarist Derek Kolstad, koji je napisao scenarij za "Johna Wicka", rekao je TMZ-u da je iznenađen odlukom.

- Nisam imao pojma da će i on biti uključen u seriju - kaže Kolstad, koji nije sudjelovao u kreiranju "The Continentala".

Kolstad ne vjeruje u otkazivanje nekoga zbog prethodnih grešaka, od kojih Gibson, kako tvrde objave na Twitteru, imao nekoliko.

Gibson nikada nije u potpunosti bio žrtva "kulture otkazivanja" unatoč antisemitskim trenucima i navodnom obiteljskom nasilju, jer već godinama skoro pa nesmetano glumi i režira.

"The Continental" je najavljen još 2017. godine, a bit će usredotočena na mladog Winstona, lika koji je u filmovima glumio Ian McShane. Uz Gibsona, u seriji će glumiti Ben Robson, Colin Woodell, Mishell Prada, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain i Kate Nhung.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:10