DAN POSLIJE

Meghan Markle, umjesto na krunidbu, bez Harryja otišla na planinarenje: Svima su za oko zapele njene ruke

Vojvotkinji od Sussexa u nedjeljnom izlasku pridružili su se njezini prijatelji Markus Anderson i Heather Dorak

 Meghan Markle i

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Meghan Markle, piše Daily Mail, primijećena je kako planinari bez supruga Harryja nedaleko od njihove vile Montecito vrijedne 14 milijuna dolara, i to nedugo nakon što je propustila krunidbu kralja Charlesa.

Vojvotkinji od Sussexa u izlasku na svježi zrak pridružili su se njezini prijatelji Markus Anderson i Heather Dorak, a dan prije proslavila je rođendan sina Archieja.

Kako piše Page Six, Meghan je na ruci nosila sat princeze Diane, ali i dijamantnu narukvicu za koju se vjeruje da ju je Charles poklonio Diani.

Sve se to zbivalo, navodi britanski tabloid, nakon što je kralj u Buckinghamskoj palači podigao čašu kako bi nazdravio četvrtom rođendanu sina princa Harryja, Archieja, u znak počasti unuku kojeg jedva da je za njegova života spletom okolnosti vidio. Unatoč nesuglasicama s Harryjem, koji je tek nekoliko sati poslije krunidbe svog oca sjeo u avion za povratak u SAD, emotivni Charles spominjao je svoje odsutne unuke, kao i one koji su bili prisutni na njegov veliki dan.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dirljiv trenutak dogodio se na privatnom obiteljskom okupljanju u palači nakon krunidbe. Harryju je upućen poziv da se pridruži obiteljskom ručku, ali on se odlučio vratiti u Kaliforniju kako bi proslavio Archiejev veliki dan. Princ je s mjesta događaja otišao samo uz kratak pozdrav i zaputio se ravno prema zračnoj luci Heathrow u zamračenom električnom BMW-u. Nakon samo 28 sati i 42 minute u Ujedinjenom Kraljevstvu, izračunali su točno u Daily Mailu, krenuo je za Kaliforniju prije nego što su njegov otac i maćeha, kraljica Camilla, uopće završili sa snimanjem službenih portreta.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Meghan je ovog vikenda bila odsutna s kraljevskih svečanosti u Ujedinjenom Kraljevstvu jer je ostala u SAD-u kako bi proslavila rođendan svog sina Archieja u njihovoj kući u Montecitu. Mališanu je ispekla tortu od limuna, koristeći voće iz svog vrta. Drugi izvor rekao je za Daily Mail da je Meghan "ostala kod kuće proslaviti Archiejev rođendan jer je smatrala da bi bilo nelogičnim raditi bilo što drugo", te kako je tako željela i "minimalizirati dramu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:37