NOVI ŠOK IZ LA-a

Meghan Markle razmatra ‘tiho rođenje‘ po pravilima scijentologije? ‘Nitko joj neće vikati tiskaj...‘

Meghan i Harry smatraju da su dosta pretprjeli u svom životu i žele svojoj kćeri omogućiti najmirniji mogući dolazak na ovaj svijet
Meghan Markle je Harryju predložila da krene na psihoterapiju.
 Mega/ Profimedia

Nedavno je otkriveno kako princ Harry i Meghan Markle testiraju brojne alternativne načine kako bi prebrodili psihološke traume koje su navodno pretrpjeli od strane kraljevske obitelji.

Harry je bio na EMDR terapiji, popularnoj metodi za liječenje posttraumatskog stresnog poremećaja, koja djeluje putem desenzitizacije uz pomoć pokreta očiju. Prošlog tjedna je pak objavljeno kako njegova trudna supruga prakticira tehnike reikija na sebi i svom dvogodišnjem sinu Archieju.

Sada su se pak pojavili navodi kako par razmatra tiho rođenje svog drugog djeteta, praksu koja se preferira pri Scijentološkoj crkvi.

- Meghan i Harry smatraju da su dosta pretrpjeli u svom životu i žele krenuti ispočetka sa svojom novorođenom djevojčicom, a to znači da joj žele omogućiti najmirniji mogući dolazak na ovaj svijet - kazao je dobro obaviješteni izvor za portal New Idea.

- Na porodu neće biti doktora koji viču 'tiskaj' ili ičeg sličnog - dodao je.

Scijentolozi vjeruju kako svaka izgovorena riječ ostaje pohranjena u reaktivnom umu te može imati aberantni učinak na majku i dijete.

Poznato je kako je glumica Katie Holmes, koja je bila udana za scijentologa Toma Cruisea, savjetovana pri porodu da čini što je moguće manje buke. Tom je također potvrdio kako su svi prisutni u prostoriji pri rođenju njihove kćerkice Suri zamoljeni da budu tiho.

Vijest o tihom rođenju kraljevske bebe dolazi nakon glasina o tome kako je scijentološka crkva čvrsto usmjerena na novačenje vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Neki tabloidi su još prije godinu dana pisali kako Tom Cruise želi pridobiti kraljevski par da se pridruži njegovoj religiji, no nije poznato je li u tome uspio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:02