GDJE JOJ JE TO RUKA?

Megan Fox na crveni tepih došla polugola: U društvu svog dečka nikako se nije mogla obuzdati

Megan je na dodjelu glazbenih nagrada došla u superseksi haljini, koja je više nalikovala na kupaći kostim opasan prozirnim pareom
 Rich Fury/Getty Images/Profimedia

Vruće je bilo na crvenom tepihu dodjela nagrada Billboard Music Awards 2021. Naime, sav show ukrali su američka glumica i model Megan Fox (35) te njezin dečko Machine Gun Kelly (31).

Megan je na dodjelu glazbenih nagrada došla u superseksi haljini slavnog dizajnera Thierryja Muglera vrijednu 1400 eura, koja je više nalikovala na kupaći kostim opasan prozirnim pareom, a reper je svima pokazao svoj novoobojeni crni jezik.

Ispred fotografa par se prepustio strasti pa su se ljubili, a u jednom trenutku zaigrana glumica posegnula je prema njegovim hlačama, odnosno međunožju.

image
Rich Fury/Getty Images/Profimedia
image
Rich Fury/Getty Images/Profimedia
image
Rich Fury/Getty Images/Profimedia

Iako se prije nekoliko tjedana nagađalo o njihovom vjenčanju zbog prstena koji je zabljesnuo na njezinoj ruci, Machine Gun Kelly odagnao je svaku ideju o tome.

Megan Fox prošle godine rastala se od zvijezde Beverly Hillsa Briana Austina Greena s kojim je bila u braku gotovo 10 godina, a par ima troje djece. I Machine Gun Kelly, koji je na ovoj dodjeli dobio dvije nagrade, za najboljeg rock izvođača i najbolji rock album, ima dijete iz prošle veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:35