ROMANTIKA NE BLIJEDI

Matt Damon ni nakon 20 godina braka ne skida pogled s prekrasne supruge: Poput tinejdžera su uživali na plaži

Matt Damon i supruga Luciana imaju četiri kćeri, a upoznali su se prije 20 godina u Miami Beachu gdje je ona radila kao konobarica

Matt Damon i Luciana Barroso 

 Profimedia/

I nakon gotovo 20 godina braka Matt Damon i njegova 47-godišnja supruga Luciana Barroso izgledaju zaljubljeni kao i na samom početku dok uživaju u romantičnom danu na plaži u Miamiju na Floridi.

Posljednjih dana slavni je 52-godišnji glumac bio u New Yorku na događanju u organizaciji Stella Artois, a po dolasku na odmor sa suprugom izgledao je prilično opušteno. Uz to, holivudski veteran može se pohvaliti odličnom fizičkom formom i isklesanim mišićima, što je pokazao skinuvši se do pasa, dok je čitavo vrijeme kupanja nosio sunčane naočale. Isto tako, bila je to prilika i da pokaže svoje brojne tetovaže, koje uključuju ime ‘Lucy‘ na desnoj ruci, što je, naravno, posvećeno njegovoj supruzi, a 2019. na sebi je ispisao i imena njihove četiri kćeri; Alexije (24), Isabelle (16), Gije (14) i Stelle (12).

image

Matt Damon i Luciana Barroso

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Ništa manje atraktivno nije izgledala ni njegova supruga, koja je fantastičnu liniju pokazala u svjetloplavom bikiniju. Ona se pak od sunca zaštitila bijelom šiltericom, a outfit za plažu upotpunila je velikim naušnicama i sunčanim naočala.

Prije no što su se uputili na zajedničko kupanje, ugodno su porazgovarali s ljudima na plaži.

image

Matt Damon i Luciana Barroso

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Inače, par trenutno smatra New York svojim domom, no uz Miami ih vežu lijepa sjećanja. Glumac je upoznao Lucianu dok je radila kao konobarica u Miami Beachu, gdje je on pak snimao komediju "Zauvijek zajedno". Uz to, u Miamiju su rođene i njihove kćeri Isabella i Gia.

Gostujući na televiziji s kolegicom iz filma ‘Oppenheimer‘, Emily Blunt, Damon je otkrio jednu stvar koja stvara tenzije u njegovom braku. Na pitanje je li bolje spavati sam ili s partnerom, glumac je odgovorio kako radije spava sa suprugom, ali da bi ona vjerojatnije drijemala sama.

"Ja hrčem i to je je*eno izluđuje", objasnio je Damon.

Nedavno se Matt udružio s redateljem "Bourneovog identiteta" Dougom Limanom i snimio film "The Investigators", za koji je njegov dugogodišnji prijatelj Casey Affleck bio jedan od scenarista. Radnja prati dvojicu provalnika koji pobjegnu uz pomoć jednog od njihovih terapeuta nakon neuspjele pljačke. Film je trenutno u postprodukciji, a trebao bi izaći tijekom 2024.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:41