NAJSTRAŠNIJA VEZA

Martha Stewart otkrila razlog prekida s Anthonyjem Hopkinsom: ‘Zamišljala sam kako jede ljude‘

Hopkins je u filmu ‘Kad jaganjci utihnu‘ glumio Hannibala Lectera, ubojicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oscara

Hannibal Lecter 

 Orion Pictures - Strong Heart/de/Afp/Profimedia

Martha Stewart (80), koja je u prošlosti hodala s glumcem Anthonyjem Hopkinsom (84), prekinula je s njim zbog jedne od njegovih najznačajnijih filmskih uloga, piše People.

Dok je u srijedu gostovala u emisiji Ellen DeGeneres, Stewart je odigrala igru "Dvije istine i laž" pod nazivom "Gdje je laž, Martha?". Tijekom igre, poslovna žena otkrila je razlog zbog kojeg je uistinu prekinula sa slavnim glumcem.

"Izlazila sam sa Sir Anthonyjem Hopkinsom, ali sam prekinula s njim jer nisam mogla prestati misliti o njemu kao o Hannibalu Lecteru", rekla je. DeGeneres je to u igri kategorizirala kao "laž", no Stewart je otkrila da je to doista istina.

"Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Maineu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume", rekla je Stewart pa dodala: "Nisam mogla ni zamisliti da tamo odvedem Anthonyja Hopkinsa, sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso".

image

Martha Stewart

Kristin Callahan/Everett/Profimedia

Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. glumio Hannibala Lectera, serijskog ubojicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oscara za najbolju glavnu ulogu 1992. godine.

Zvijezda showa "Martha Knows Best" nije otkrila kad je hodala s Hopkinsom, ali je kratko progovorila o njihovoj vezi tijekom intervjua s Howardom Sternom 2006. godine.

Ona je tad rekla, prema IMDB-u: "O, voljela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htjela sam ga pozvati gore u Maine; imam ovaj prekrasan dom u Maineu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film".

"Želiš li da ti netko pojede mozak dok sjediš u svojoj prekrasnoj blagovaonici u Maineu?", upitala je i dodala: "Vjerojatno bih imala jako lijep odnos s Anthonyjem Hopkinsom, ali nisam mogla proći dalje od stvari s Lecterom".

Stewart je u prosincu otkrila da hoda s nekim posebnim, ali suzdržala se od navođenja imena.

Martha je progovorila o svom privatnom životu u epizodi showa "Watch What Happens Live" s Andyjem Cohenom, podijelivši da joj se javljaju poznati neženje nakon što je prošloga ljeta objavila svoju seksi fotografiju.

image

Anthony Hopkins

Joe Sutter/pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia

Iako je Stewart priznala da na kraju nije izašla niti na jedan spoj, njezin status samca nije dugo potrajao.

Na pitanje voditelja Andyja Cohena izlazi li sad s nekim, Stewart je rekla "ne" prije nego što je pojasnila: "Ne bih trebala reći ne. Mislim da, ali neću ti reći".

Stewart je bila u braku s izdavačem Andrewom Stewartom 29 godina prije nego što su se 1987. odvojili, dok su se službeno razveli 1990. Imaju 56-godišnju kćer Alexis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:10