STRAHOVI SLAVNOG GLUMCA

MARK WAHLBERG SE POKAJAO PRED KARDINALOM HRVATSKOG PORIJEKLA 'Molim Boga da mi oprosti ulogu u Kralju pornića, bio sam nezreo...'

 
Mark Wahlberg u filmu 'Boogie Nights'
 Screnshot / YouTube

Američki glumac Mark Wahlberg, nekad poznatiji kao Marky Mark, čini se žali što je prihvatio ulogu u filmu ‘Boogie Nights’ (‘Kralj pornića’) premda ga je upravo ta uloga lansirala na A listu holivudskih zvijezda.

Wahlberg, inače predani katolik, otkrio je u petak na velikom vjerskom događaju za mlade u Chicagu, dok je sjedio na pozornici zajedno s američkim kardinalom i nadbiskupom Chicaga Blaseom Josephom Cupichem, Amerikancem hrvatskog porijekla, da je molio Boga da mu oprosti što je glumio u tom filmu iz 1997. Priznao je kako smatra da ima nekoliko propusta u karijeri te da mu je uloga Dirka Digglera u filmu ‘Kralj pornića’ na vrhu liste.

No, ne samo da žali zbog lošeg izbora, nego se i obratio Bogu za pomoć - zamolio ga je da mu oprosti na neopreznosti i nezrelosti.

Boogie Nights (1997) 
Mark Wahlberg, Heather Graham
*Filmstill - Editorial Use Only*, Image: 278949445, License: Rights-managed, Restrictions: *Filmstill - Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Film Stills
Profimedia, Film Stills
Mark Wahlberg i Heather Graham u Boogie Nights

Prod DB ©New Line / DR
BOOGIE NIGHTS (BOOGIE NIGHTS) de Paul Thomas Anderson 1998 USA
avec Thomas Jane, Philip Seymour Hoffman et Mark Wahlberg
homosexuels, porno-stars,, Image: 173066738, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Thomas Jane, Philip Seymour Hoffman i Mark Wahlberg u Boogie Nights

‘Uvijek se nekako nadam da Bog voli filmove i da je milostiv jer imam neke loše izbore uloga iza sebe’, piše Huffington Post.

Wahlberg je zajedno s kardinalom Cupichem govorio o problemima mladih pa je u tom kontekstu ispričao da je i sam kao adolescent završio u zatvoru zbog napada koji je opisao kao ‘trenutak buđenja’.

‘Osjećam kajanje kad napravim greške. Kad bih se mogao vratiti i promijeniti više stvari, učinio bih to. Tražim načine da se iskupim za sve loše što sam napravio’, rekao je slavni glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:33