U SAMO TRI TJEDNA!

Mark Wahlberg dramatično se transformirao zbog nove uloge: ‘Jeo sam sve što mi je došlo pod ruku‘

Na jednoj se vide isklesani trbušnjaci, a na drugo se lako može primijetiti koliko se udebljao, a od trbušnjaka nema ni traga
Mark Wahlberg
 Instagram

Mark Wahlberg na Instagramu je objavio fotografiju koja prikazuje dramatičnu tjelesnu transformaciju kroz koju je prošao u samo tri tjedna zbog nove uloge u filmu 'Otac Stu'.

Američki glumac proteklog mjeseca u emisiji Jimmy Kimmel Live! otkrio je da planira nabaciti 13 kilograma u šest tjedana, a u ponedjeljak poslijepodne je sa svojih 16.3 milijuna pratitelja podijelio napredak u svom naumu.

- Prije tri tjedna i danas. Zahvaljujući kuhinji @chef_lawrence_d - napisao je ispod dviju fotografija koje prikazuju Wahlberga bez majice. Na jednoj se vide isklesani trbušnjaci, a na drugoj, snimljenoj nakon samo tri tjedna lako se može primijetiti koliko se udebljao, a od trbušnjaka nema ni traga.

Dok je govorio o planovima da se udeblja kazao je kako će jesti sve što mu dođe pod ruku, nakon što je dug period bio na strogom režimu prehrane.

- Želim ići u pekare, želim jesti palačinke, želim jesi što god mi dođe pod ruku - kazao je glumac koji je 2018. šokirao obožavatelje kad je otkrio svoj do detalja isplaniran dan.

Tada je rekao se obično ustaje u 2.30 po noći te se 15 minuta moli. U 3.15 doručkuje, a onda vježba od 3.40 do 5.15 sati. Zatim ponovno jede te se tušira. Do 7.30 igra golf, malo odmori i nešto 'prigrize', a u 9.30 ide u kriosaunu gdje se oporavlja od treninga. Nakon toga usredotočen je na posao, bilo da se radi o njegovoj holivudskoj karijeri ili njegovim investicijama. Ovaj 49-godišnji glumac, naime, ima svoj lanac restorana Wahlburgers. Slobodno vrijeme posvećuje obitelji.

Njegov raspored neke je ostavio u nevjerici, pa su se mnogi pitali je li istina to što je objavio na Instagramu.

'Otac Stu' biografski je film koji se temelji se na životu pokojnog oca Stuarta Longa, koji je započeo karijeru kao boksač, a na kraju je postao svećenik. Film je napisala i režirala je djevojka Mela Gibsona, Rosalind Ross.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:30