NEOVLAŠTENI KONTAKT

Marilyn Manson predao se policiji, a njegov odvjetnik tvrdi: ‘Optužbe su smiješne, svi to znaju‘

Sud će odrediti datum suđenja nakon što vlasti New Hampshirea dobiju papire za jamčevinu poštom iz Los Angelesa
Marilyn Manson
 Suzanne Cordeiro

Glazbenik Marilyn Manson (52), pravog imena Brian Hugh Warner, predao se policiji nakon što je izdan nalog za njegovo uhićenje jer je napao snimateljicu, pišu strani mediji. Taj incident dogodio se u kolovozu 2019, a optužen je zato što se pljuvanje smatra 'neovlaštenim fizičkim kontaktom'.

Manson se predao policijskoj upravi Gilford, no nije tamo dugo bio. Naime, šef policije Anthony Burpee rekao je da je pjevač ispitan i pušten uz jamčevinu za osobno priznanje i druge uvjete, među kojima i da nema kontakt s navodnom žrtvom.

- Zadovoljni smo odlukom gospodina Warnera da se konačno odazvao nalogu za uhićenje koji se raspisuje od 2019. godine - rekao je Burpee te dodao da će sud odrediti datum suđenja nakon što vlasti New Hampshirea dobiju papire za jamčevinu poštom iz Los Angelesa.

Mansonov odvjetnik nedavno je rekao da je Mansonova slina slučajno pala na ruku snimateljice, za što je ona tražila 35.000 dolara (oko 221.000 kuna). Optužbe je nazvao smiješnima:

- Svatko tko je ikad prisustvovao koncertu Marilyna Mansona zna da on voli biti provokativan na pozornici, posebno ispred kamere - kazao je odvjetnik kontroverznog glazbenika kojeg su mnoge žene optužile za psihičko i seksualno zlostavljanje. Prva je krenula njegova bivša zaručnica, glumica Evan Rachel Wood s kojom je Manson bio u vezi tri godine, a godinu dana su bili zaručeni, a za neprimjeren odnos optužila ga je i zvijezda serije 'Igra prijestolja' Esmé Bianco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:20