OČEKUJE IH JOŠ

Mariah Carey priznala da ‘nije u toku‘ s brojem djece svog bivšeg muža: ‘Previše ih je, ne mogu to pratiti‘

Poznati televizijski voditelj je istaknuo da ne vjeruje niti slijedi ‘tradicionalnu monogamiju‘

Mariah Carey i Nick Cannon

 Masatoshi Okauchi/Shutterstock Editorial/Profimedia

Mariah Carey "nije u toku" s rastućom obitelji svog bivšeg supruga, Nicka Cannona, piše Daily Mail.

Prema izvoru, Mariah tvrdi da "ih je previše" i "ne prati njegovu djecu te njihove majke", no "sretna je zbog njega i želi mu sve najbolje”. Poznata pjevačica bila je u braku s TV voditeljem od 2008., pa sve do njihova razvoda koji je finaliziran 2016. godine, a zajedno imaju blizance Monroe i Moroccana.

Ove godine, Bre Tiesi i Nick dobili su svoje prvo dijete, dok je s LaNishom Cole dobio malenu Onyx, ujedno i svoje deveto dijete.

image

Mariah Carey nastupa, 24. rujan 2022.

Angela Weiss/Afp

Unatoč razvodu 2014., Mariah i Nick i dalje zajedno odgajaju svoje 11-godišnje blizance. Izvor tvrdi da su si "jako dobri i imaju odličan odnos".

Nick ima ukupno devetero djece, a navodno su na putu deseto i jedanaesto. Uz blizance s Mariah, kćer Onyx s LaNishom i sina Legendaryja s Bre, Nick također dijeli blizance s Abby De La Rosom, čije je i treće dijete na putu.

image

Nick Cannon i Bre Ties

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Također dijeli dvoje djece s Brittany Bell, koja navodno također čeka njihovo treće dijete. Imao je sina Zena s Alyssom Scott, no on je tragično preminuo od tumora na mozgu s pet mjeseci.

Tijekom intervjua u podcastu "It‘s Tricky With Raquel Harper" u svibnju, Nick je rekao da je odmah nakon razvoda od Mariah shvatio da "nije stvoren za brak". Dodao je da ne vjeruje niti slijedi "tradicionalnu monogamiju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:19