ELSA HOSK

Manekenka zablistala samo 6 tjedana nakon poroda: ‘U trudnoći tijelo postaje jače i još ljepše‘

Trudnoća ju je, čini se, samo proljepšala i nije ostavila gotovo nikakav trag na njenom tijelu, što je česti strah manekenki i glumica
Elsa Hosk
 Instagram

Elsa Hosk (32) je prije samo šest tjedana rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Tuulikki Joan Daly, koju je dobila sa svojim dugogodišnjim partnerom Tomom Dalyjem, a na svojem je Instagramu već pokazala zavidnu liniju.

Objavila je, naime, selfie u ogledalu, odjevena u sivi crop top i suknju visokog struka iste boje.

Ova švedska manekenka, nekadašnja Victorijina anđelica, outfit je upotpunila pink sandalama s otvorenim prstima, a nosila je i torbu slične boje.

Zbog iznimno vitkog izgleda mnogi su zaključili da izgleda apsolutno senzacionalno. Trudnoća ju je, čini se, samo proljepšala i nije ostavila gotovo nikakav trag na njenom tijelu, što je česti strah manekenki i glumica.

image
Instagram

Štoviše, da Elsa svoju prvu trudnoću redovito pratila objavama na Instagramu, s ponosom pokazujući svoj trudnički trbuh, ističući ga, ne bismo imali pojma da je bila trudna, a lako bi bilo i pomisliti da je njezino dijete na svijet donijela surogat majka.

image
Instagram

Da je prinova stigla na svijet također je otkrila na Instagramu, na fotografiji iz kreveta na kojoj beba spava njezinom partneru na prsima.

Ime su djevojčici dali "po dvijema snažnim ženama" iz njihove obitelji, Elsinoj majki i Tomovoj baki.

"Došla si na svijet poput super žene, držeći svoju šaku pored glave. Zauvijek ćemo te voljeti, bebo Tuuli," napisala je novopečena majka.

Elsa, koju na Instagramu prati oko 6,4 milijuna ljudi, nedavno je fanovima dozvolila da joj postave pitanja, pa je iskreno progovorila o svojim problemima s anksioznošću, zbog kojih je "plakala cijeli dan" unatoč radosti zbog bebe. A u objavama j eobjavila i svoj esej o porodu.

"Bila je ovo teška i čudna godina. I ja ponekad vodim bitke... Prije nekoliko dana sam plakala cijeli dan, no onda sam se vratila u normalu," napisala je.

Dala je i savjet kako popraviti svoj dan.

"Mislim da je važno znati da niste sami i aktivno poduzimati korake koji će vas izbaviti iz vlastite glave. To je jedan od najefektivnjih načina kako se osjećati bolje," smatra Elsa.

image
Tuulikki Joan Daly, manekenkina malena kći
Instagram

Dodala je da je u nekim danima to ekstremno teško, ali da "mi imamo moć za promijeniti svoje raspoloženje i krenuti u akciju, i to na način da napravimo suprotno od onoga što nam naša glava govori".

Jedan od pratitelja rekao joj je da se i sam bori s anksioznošću te ju pitao kako je ona riješila taj problem. Elsa mu je odgovorila nadugačko.

image
Instagram

"Ako mi moja glava kaže da ne ustajem iz kreveta jer se osjećam preplavljeno emocijama, ustat ću i svakako izaći iz kuće! Ako mi glava kaže da se izoliram, nazvat ću i naći se s nekim i reći mu kako se osjećam! Ako mi glava govori da nisam dovoljno dobra - pokazat ću joj suprotno!," napisala je.

Priznala je i da joj je lockdown na neki način godio jer nije bila izložena dodatnom stresu - revije se ionako nisu održavale.

image
Instagram

"Bila je teška godina, za brojne od nas je izazov pronaći nešto pozitivno. Za mene osobno je ta pozitiva bila u tome što sam mogla uživati u trunoći bez da sam radila kao prije. Činjenica da nije bilo putovanja nam je svima dala šansu da provedemo više zajedničkog vremena kao obitelj i meni je omogućila da budem manje stresirana zbog toga što zbog trudnoće propuštam posao. To je bilo predivno," kaže Elsa.

Jedan ju je fan upitao je li imala dvojbe oko trudnoće jer bi ona "potencijalno mogla uništiti njezino tijelo".

Elsa je odgovorila crno bijelom fotografijom svojeg trudničkog trbuha i napisala: "Ne mislim da trudnoća uništava tijelo. Ono postaje jače i još ljepše. Na svijet donosi život!," zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:11