DANIELLE LLYOD

Manekenka svjedočila protiv Vardy: ‘Srce mi je bilo slomljeno kad sam to vidjela‘

38-godišnjoj Lloyd probudilo je loša sjećanja te je uznemirilo kada je čula kako Vardy govori o njezinu pobačaju

Danielle Llyod

 David Mepham/Pacific Coast News/Profimedia/David Mepham/Pacific Coast News/Profimedia

Britanska manekenka Danielle Llyod otkrila je da je ostala 'slomljena srca' kada je Rebekah Vardy govorila o njenom pobačaju na suđenju za klevetu nazvanom 'Wagatha Christie'.

38-godišnjoj Lloyd probudilo je loša sjećanja te je uznemirilo kada je čula kako Vardy govori o njezinu pobačaju.

Supruga nogometaša Jamieja Vardyja i njezina agentica prošloga su tjedna optužene za isplanirano curenje informacija o pobačaju i medenom mjesecu na Maldivima. U razgovoru za The News Desk na TalkTV-u, Lloyd govori da je jako uznemiruje to što se vraća na ova loša sjećanja.

- Jedna od SMS poruka govorila je o pobačaju koji sam imala u prošlosti, a ja sam u tom trenutku bila stvarno uznemirena i očito mi je to što se ponovno spominje bilo 'srcedrapajuće'.

Lloyd, koja je udana za Michaela O'Neilla, bila je u osmom tjednu trudnoće kada je pobacila 2019. te je bila u potpunosti shrvana kada liječnici nisu znali kako je došlo do pobačaja.

image

Coleen i Wayne Rooney i Rebekah i Jamie Vardy

Profimedia/Profimedia

Na suđenju je podržala svoju prijateljicu Coleen Rooney te rekla kako ne misli da će suđenje imati pobjednika, već će obje strane ostati bez novca.

- Mislim da nećemo doći do toga tko je procurio u javnost te priče, tako da bez obzira na ishod, obje djevojke trebaju nastaviti sa svojim životom, ali očito navijam za Coleen, govori.

Prošli tjedan su na sudu Vardy i njezina agentica Caroline Watt optužene za planiranje curenja informacija o manekenkinu pobačaju te medenom mjesecu na Maldivima.

Vardy je ispitao Rooneyin odvjetnik David Sherborne o poruci koju je poslala u kolovozu 2019., a u kojoj se govorilo o 'curenju informacija' s Maldiva. Tvrdi da nije otkrila ništa o Lloyd te govori da bi riječ 'curenje' trebala značiti 'objaviti članak o vlastitom pobačaju u Closer Magazinu.'

Bitka za klevetu vrijedna 3 milijuna funti u četvrtak je pauzirana zato što je Vardy ponovno plakala na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:33