VATRENA ABBEY

Manekenka progovorila o seksu u braku s bivšim nogometašem: ‘Dama sam na ulici, čudakinja ispod plahte‘

Abbey i Peter vjenčali su se 2011. te imaju četvero djece, a i dalje se, čini se, vole

Peter Crouch i Abbey Clancy

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Britanska manekenka Abbey Clancy priznala je da je potpuna “čudakinja” kada je u pitanju njezin ljubavni život sa suprugom, bivšim nogometašem Peterom Crouchom.

Par se u svom nedavnom podcastu “The Therapy Crouch” prisjetio kako se upoznao na zabavi u Liverpoolu u restoranu u kojem je Abbey radila kao konobarica.

- Došla si, i ovo zvuči otrcano, ali nikada u svom životu nisam vidio ljepšu djevojku. Uvijek se sjetim tvojih očiju. Nevjerojatne su, rekao je bivši sportaš.

Abbey je zatim priznala da se bojala reći svojim roditeljima da izlazi s igračem Liverpoola.

image
Courtesy Victoria‘s Secret/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Victoria‘s Secret/mega/the Mega Agency/profimedia

- Zaustavio se autom ispred kuće kada je cijela obitelj pogledala kroz prozor. Ne znam zašto sam bila tako tajnovita. Možda zato što sam bila jako mlada i bilo mi je neugodno reći mami da idem na spoj, priznala je 37-godišnja manekenka.

- Moj tata je najveći navijač Liverpoola na svijetu, ali nije dobro reagirao kada sam im rekla da sam izašla na nekoliko spojeva s njim, dodala je.

Za prvi spoj Peter je Abbey odveo u lokalni kafić kako bi izbjegao paparazze. Iz kafića je pokazao Abbey pogled na prozor njegove spavaće sobe, na što je ona pomislila da ju želi kasnije odvesti u krevet, ističući kako mu to ne bi dozvolila.

Kada je riječ o seksu, Abbey kaže da je “dama na ulici, a čudakinja u krevetu”, na što se Peter nadovezao referirajući se na pjesmu repera Ludacrisa “Nasty Girl” čiji stihovi glase - “Čista na radnom mjestu, prljava ispod plahte”.

Osvrćući se na njihov prvi spoj, Abbey kaže da je već tada znala da je Peter onaj pravi.

image

Peter Crouch i Abbey Clanc

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Znala sam od dana kada sam te upoznala da ćemo zauvijek biti zajedno. Zvuči otrcano, ali znala sam to i pomislila sam da ne želim to požurivati, prisjetila se.

Par koji se vjenčao 2011. nedavno se pojavio u emisiji “This Morning” gdje su govorili o tome kako su nedavno obnovili svoje zavjete na ceremoniji na plaži na Maldivima.

- Ona je najljepša djevojka koju sam ikada vidio. Naravno da sam sretan čovjek. Bila je to lijepa prilika za druženje s djecom, rekao je.

Ceremoniji je prisustvovalo njihovo četvero djece, Abbeyna majka Karen i njihovi prijatelji.

- Počeli smo kao mladi par, a sada smo ovdje s naših četvero djece. Osjećam se kao najsretnija osoba na svijetu, rekla je Abbey za časopis Hello.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:28