NICK U PROBLEMU

Manekenka o slavnom milijunašu: ‘Bio je emocionalno nasilan. Nikad mu se više ne bih vratila‘

‘Poglavlje o njemu bit će kratko... Ako ću ga uključiti u svojoj knjizi, vjerojatno će zauzeti pola jednog poglavlja. To je i dalje previše‘

Jessica White

 Arturo Holmes/Getty Images/Profimedia/Arturo Holmes/getty Images/profimedia

Manekenka Jessica White (38) rekla je da je bila u "emocionalno nasilnoj" vezi s TV zvijezdom, milijunašem Nickom Cannonom (42), inače bivšim suprugom pjevačice Mariah Carey.

“Prošla sam kroz emocionalno nasilnu vezu i svi to prolaze”, rekla je za Page Six u ekskluzivnom intervjuu.

“Ja sam samo prva osoba u Hollywoodu koja govori o tome, a ne pokušavam stvoriti neku lijepu sliku o tome. Ne želim biti savršena", dodala je.

Bivša manekenka Victoria‘s Secreta navodno je hodala s voditeljem emisije "Wild ‘N Out" od 2015. do 2020., iako je rekla da su bili zajedno osam godina.

image

Nick Cannon

Rebecca Sapp/Getty Images/Profimedia/

U intervjuu za Hollywood Unlocked iz 2021., White je izjavila da je za trudnoću druge žene s kojom je Cannon spavao saznala putem Instagrama dok su još bili zajedno.

“Još uvijek sam prolazila kroz svoje hormonalne promjene i trebali smo započeti in vitro”, rekla je tada. “Dakle, kad se saznalo za mene, ljudi su mislili da sam razaračica brakova. Ne, u stvarnosti se događalo nešto posve drugo. Mjesecima sam bila maltretirana zbog cijele te situacije. I dalje sam pokušavala biti draga tako da nismo odmah prekinuli, pokušali smo riješiti stvari", ispričala je manekenka.

Cannon je poznat kao otac dvanaestero djece.

White, koja je nekadašnje zaštitno lice Maybellinea, pojavila se na premijeri dokumentarca repera Frencha Montane, ‘For Khadija‘, na Tribeca festivalu. Njujorčanka koja glumi u novoj sezoni ‘Love & Hip Hop: Atlanta‘ također je nedavno objavila dvosmislenu podužu objavu na Instagramu, a sumnja se da je upućena upravo Cannonu.

"Željela sam da uspije, molila sam se svaki dan da me vidiš i voliš kao što sam ja voljela tebe. Možda i jesi, ali si to krio od mene tijekom naše veze. Otišla sam s više pitanja nego ičega drugog, do danas stvarno ne znam zašto su se sve te stvari morale dogoditi", stoji među ostalim u njezinoj poruci.

Kasnije je za Page Six izjavila da žali što je sve to javno napisala.

"Žalim što sam to napisala jer sam to trebala sačuvati za je*** knjigu, bar bi mi platili za to", rekla je i otkrila da zaista piše knjigu, a da će poglavlje o Cannonu ‘biti vrlo kratko‘.

image

Jessica White

Arturo Holmes/Getty Images/Profimedia/Arturo Holmes/getty Images/profimedia

"Poglavlje o njemu bit će kratko... Ako ću ga uključiti u svojoj knjizi, vjerojatno će zauzeti pola jednog poglavlja. To je i dalje previše riječi potrošenih na njega", rekla je i dodala da nikada više ne želi biti s njim.

"Nikada mu se ne bih vratila i to je činjenica. Super se zabavljam bez njega, bolje mi je bez njega i ne trebam svu tu negativnu energiju i sr***. Završila sam s njim", jasna je White.

Trenutno je fokusirana na to da si pronađe ‘pravog muškarca‘ i želi imati dijete s njim.

"Pokušat ću, ali ovog puta s pravim muškarcem. Izlažem se. Dio mog procesa zacijeljivanja nije da samo sjedim i čekam da budem potpuno dobro... Jer nitko to zapravo nije u potpunosti. Jedva čekam da s nekim vodim ljubav i da uskoro dobijemo dijete. O, da, potpuno sam za to", objašnjava.

"Već sam toliko umorna od pričanja o Nicku - završila sam s njim. Molim vas, objavite to da sam umorna od priča o Nicku Cannonu. Zaista želim ići dalje jer ne želim da moj sljedeći dečko uopće pomisli da se mora natjecati s tom energijom, jer ne mora. Preboljela sam to. Želim ići u svijet i biti okružena ljudima koji će vidjeti pravu mene i ispitivati me pitanja koja se ne tiču njega", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:05