ŠTO BI BILO?

Malo je falilo da se Meghan ne izađe na spoj Harryjem: Za nju je tad jako bio zagrijan poznati nogometaš...

Novinarka Katie Hind priznala je kako je preporučila Meghan da ne započinje ništa s nogometašem koji je sklon varanju partnerica

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle

 Capital Pictures/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Capital Pictures/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Susret Meghan Markle i princa Harryja na koji su ih nagovorili prijatelji 2016. godine i dvije godine kasnije kulminirao je velikom romantičnom pričom i raskošnim vjenčanjem američke glumice miješane rase i petog u nasljednom redu za britansko prijestolje. A malo je nedostajalo da do susreta i sve te silne romantike, raskoši, roditeljstva, pa i razdora među Windsorima koji je ovaj par izazvao, nikada ne dođe.

Meghan bi imala sasvim drugačiji život da je pristala na izlazak i druženje s nogometašem Ashleyem Coleom, engleskim reprezentativcem i bivšim igračem Chelsea, a tada Rome. Cole je bio jako zagrijan za zvijezdu "Suitsa", a Meghan u iskušenju da pristane na izlazak s njim.

image

Ashley Cole

Sportimage/Alamy/Alamy/Profimedia/Sportimage/alamy/alamy/profimedia

No, kako to piše u ljubavnim romanima, sudbina joj je poslala pomoć i to preko londonske showbizz novinarke Katie Hind. Ona je Meghan nagovorila da odbije Colea. Zabavna je to priča, posebno iz današnje perspektive.

Katie je Meghan rekla kako je Ashley na Otoku poznat po varanju svojih partnerica, što je njoj bilo dovoljno da se ne upušta u vezu s njim. Novinarka je to ispričala tek sada ali i priznala kako se i danas ponekad pita "što bi bilo kad bi bilo" i kako bi stvari izgledale da nije upozorila Meghan na Coleovu sklonost švrljanju.

image

Harryi Meghan Markle nakon objave zaruka

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Cole, koji je imao sjajnu karijeru u Chelsea i Arsenalu, te stotinu puta nosio reprezentativni dres u privatnom životu nije baš pokazivao pohvalne osobine. Njegov brak s pjevačicom i voditeljicom Cheryl Cole, s kojom se vjenčao 2006. godine, neprekidno su tresle glasine o njegovoj nevjeri. On ih je žestoko (i po mnogima neuvjerljivo) negirao. Na kraju su, 2010. godine objavili da se razvode, a razlog su bile njegove nove navodne izvanbračne afere. Cheryl je zatražila razvod jer više nije željela trpjeti takav život.

- Ako je ikad postojao presudan trenutak, onaj filmski trenutak gdje se priča grana, to je bio taj trenutak kada sam tridesetgodišnjoj američkoj glumici koja mi je ispričala da je oblijeće slavni nogometaš, rekla da se drži podalje od njega. - rekla je Hind - Da sam šutjela ili joj rekla neka proba biti WAG-sica, sve bi bilo drugačije. Možda bi se njih dvoje i vjenčali. A onda... Bi li princ Harry još uvijek bio zaposleni član kraljevske obitelji u Velikoj Britaniji, cijenjen i popularan član Tvrtke? Bi li još uvijek bio blizak s ocem, bratom i šogoricom?

image

Princ Harry i Meghan Markle 2017. godine

Sbmf/miamipixx/Backgrid Usa/Profimedia/Sbmf/miamipixx/backgrid Usa/profimedia

U zamišljanju što bi bilo da ona nije utjecala na zbivanja, Hind je zamislila cijelu alternativnu priču za princa.

- Harry bi se možda ponovno povezao s nekom od svojih bivših djevojaka, recimo s Chelsy Davy ili Cressidom Bonas. I možda bi susreo nekog novog i danas živio mirnim obiteljskim životom u Kensingtonskoj palači ili u Windsoru. - kazala je. Nije procjenjivala što je bolje i za koga, nije otkrila je li joj danas žao. Samo je iznijela priču.

U našoj stvarnosti, Meghan je poslušala savjet i preskočila nogometnu zvijezdu. Ona i Harry našli su se na piću i vrlo brzo kliknuli. Ili, kako je to ispričala Meghan u intervjuu za BBC prije par godina: "Mislim da smo jako brzo i jedno i drugo rekli: "A što radiš sutra? Mogli bi se opet naći?‘".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:14