NEMA LJUBAVI

Madonnina nova veza s 35 godina mlađim običan je PR? ‘Ma, on samo promovira svoju teretanu‘

Fotografije 64-godišnje Madonne i 35 godina mlađeg Poppera snimljene su samo kako bi pomogle boksačevu publicitetu

Madonna i novi dečko

 Instagram/_joshpopper/

Čini se da je Madonnina nova ljubav tek dobar marketing, jer čak i za kraljicu popa nova se veza dogodila prebrzo. Naime, pjevačicu su mediji u srijedu povezali s boksačkim trenerom Joshom Popperom, a samo par dana ranije pisalo se o njezinu prekidu s modelom Andrewom Darnellom.

Ipak, nije sve kako se čini na prvu. Prijatelji otkrivaju kako su fotografije 64-godišnje Madonne i 35 godina mlađeg Poppera, a koje su oboje postavili na svoje Instagrame, snimljene samo kako bi pomogle boksačevu publicitetu. Popper trenira pjevačicinog 17-godišnjeg sina Davida, koji će sudjelovati u humanitarnom boks meču i zamolio je Madonnu da mu pomogne promovirati njegovu Bredwinners teretanu na Manhattanu.

image

Madonna

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

"On je zgodan tip, ali Madonna trenutno ne traži ljubav. Josh trenira njezinog sina i ona je impresionirana. Rekla je da će mu pomoći u promoviranju teretane. On je u usponu i upravo se pojavio u reality showu na Bravu, tako da želi privuči pozornost s Madonnom", kazao je neimenovani izvor za Page Six, dodajući kako "nije isključeno da će se u budućnosti razviti romansa, ali zasad je njihov odnos strogo platonski".

O navodnoj vezi oglasili su se i Madonnini glasnogovornici, napomenuvši kako pjevačica "ima puno drugih stvari u životu na koje se mora koncentrirati. Najvažnije joj je da bude sa svojom obitelji dok žaluju za njezinim bratom, a posebno je zabrinuta za tatu i provodi vrijeme s njim". Madonnin najstariji brat, Anthony Ciccone preminuo je 25. veljače u dobi od 66 godina, nakon burnog života i ovisnosti o alkoholu i drogama. Još 2011. se pisalo kako živi pod mostom u rodnom Michiganu. Anthony se svojevremeno žalio kako rodbina ignorira njegove molbe za pomoć.

"Moja obitelj mi je doslovno okrenula leđa. Mislite da nisam odgovorio na ovo pitanje milijun puta - zašto je moja sestra multimilijunašica, a ja sam beskućnik i živim na ulici?"

S druge strane, Madonna i ostatak obitelji navodno su se ponudili platiti Anthonyju da ode na rehabilitaciju, ali on je to odbijao sve do 2017. Kako se pisalo, pjevačica i njezinih ostalih petoro braće i sestara su podupirali i posjećivali Anthonyja dok mu se zdravlje pogoršavalo posljednjih nekoliko mjeseci.

Pišući o njemu na Instagramu tijekom prošlog vikenda, Madonna je naglasila koliko je zahvalna na njegovom utjecaju kad su bili mlađi: "Hvala ti što si me oduševio kao mladu djevojku i upoznao me s Charliejem Parkerom, Milesom Davidom, budizmom, taoizmom, Charlesom Bukowskim, Richardom Brautiganom, Jackom Kerouacom, otvorenim razmišljanjem, izvan okvira. Posijao si mnogo važnog sjemena."

Madonna, čija je majka umrla kad je pjevačici bilo pet godina, posebno je bliska s ocem Tonyjem kojem je 91 godina. Smrt njegova najstarijeg sina ga je jako pogodila.

"Madonna provodi vrijeme sa svojom obitelji, a posebno želi biti podrška Tonyju, koji je slab. Sve je oko nje vrlo uznemirujuće. Madonna je zauzeta pripremama za turneju, koja je vrlo sveobuhvatna, ali svima je jasno da je treba pustiti na miru da sad bude s obitelji. Prioritet joj je biti s tatom", kazao je izvor blizak obitelji Ciccone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 16:20