IMALA JE PET GODINA

Madonna se prisjetila pokojne majke: ‘Nitko mi nije htio reći da umire, samo sam gledala kako se raspada...‘

- Na dan smrti ušla sam u auto i zatvorila vrata ne znajući da je to posljednji put da je vidim - dodala je.

Madonna tijekom Celebration turneje u New Yorku

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Povodom Majčinog dana, Madonna se prisjetila svoje majke u emocionalnoj objavi na Instagramu.

Majka, po kojoj je dobila i ime, umrla je od raka dojke u prosincu 1963. u dobi od 30 godina, dok je Madonna bila petogodišnje dijete. Objavu, u kojoj je podijelila nekoliko fotografija svoje majke, započela je fotografijom s nedavno završene Celebration turneje, gdje gleda u sliku svoje pokojne majke na velikom ekranu.

- Stajala sam na pozornici zureći u prekrasno lice svoje majke 81 nastup zaredom. Uvijek sam se pitala što je mislila dok me mahanjem pozdravljala s bolničkog prozora - napisala je 65-godišnja pjevačica uz objavu.

- Na dan smrti ušla sam u auto i zatvorila vrata ne znajući da je to posljednji put da je vidim - dodala je.

- Nitko mi nije rekao da mi majka umire... Samo sam je gledala kako se misteriozno raspada i onda je nestala i nije bilo nikakvog objašnjenja osim da je zaspala, što objašnjava moj komplicirani odnos sa spavanjem - stoji u Madonninoj objavi koju je zaključila istaknuvši da "večeras sva njena djeca spavaju pod istim krovom, što je rijetkost i utjeha".

Dobitnica Grammyja priznala je da joj je "teško napustiti" svoje šestero djece: kćer Lourdes Leon (27), sina Roccoa Ritchieja (23), sina Davida Bandu (18), kćer Chifundo "Mercy" James (18) i kćeri blizanke Stellu i Estere Ciccone (11), tvrdeći da prebrzo odrastaju i "idu u različitim smjerovima", prenosi Page Six.

image

Madonna i njena djeca

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

- Kad bih izašla na pozornicu i pogledala u lice svoje majke, nadala sam se da je ponosna na mene. Rekla sam sama sebi i molila je da me zaštiti i drži zdravom - nastavila je Madonna.

Među snimkama na Instagramu bila je i jedna na kojoj gleda u sliku Davidove biološke majke, Malite, na ekranu iza sebe.

- Odrađujem li dobro svoj posao? Je li ponosna na svog sina? Jesam li ja onakva majka kakva bi ona željela da budem? - zapitala se Madonna u objavi.

image

Madonna tijekom Celebration turneje u New Yorku

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Superzvijezda, kojoj su se djeca pridružila i na putu i na pozornici, objasnila je da se jako zbližila sa svojom djecom na ovoj turneji.

- Držali smo se jedno uz drugo, radili i borili se. Pomogli su mi da ostvarim svoje snove usprkos kaosu i olujama - napisala je Madonna i dodala kako su ona i njezino potomstvo "zahvalni na privilegiji što okupljaju ljude glazbom", no istovremeno je dodala kako se sada žele "samo malo naspavati". Objavu je dovršila s još nekoliko fotografija sebe i svoje djece.

Pričajući o majčinstvu, Madonna je izjavila da “nema lakšeg puta u toj igri".

- Nemaš priručnika ili sveučilišta. Samo pokušaje, i pogreške, i učenje, i uspjeh, i onda opet neuspjeh te spoznaju da su oni odgajali mene, a ne obrnuto. Uvijek se smijem s prijateljima i tvrdim da je majčinstvo patnja. Ali to nije šala, to je najistinitija stvar koju sam ikada rekla i ne bih je mijenjala ni za što - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:20