‘NE‘ KOJE SE PAMTI

Madonna otkrila jednu stvar zbog koje najviše žali u životu: ‘Željela sam ubiti samu sebe‘

Pop kraljica ima zavidnu glazbenu karijeru, no zbog jedne poslovne odluke žalit će cijeli život...
Madonna
 Nbc/Ferrari/Profimedia

Pop kraljica Madonna otkrila je zbog čega se najviše kaje tijekom svoje duge glazbene karijere. 63-godišnja zvijezda priznala je voditelju Jimmyju Fallonu da se 'htjela ubiti' jer je odbila ulogu u SF filmu "The Matrix."

Također je odbila ulogu Catwoman koja je kasnije ponuđena Michelle Pfeiffer. Iako je priznala da nije žalila zbog odluke da odbije ulogu u erotskoj drami "Showgirls", Madonna priznaje da će zauvijek preispitivati svoju odluku o odbijanju uloge u kultnome filmu.

"Odbila sam ulogu u filmu 'The Matrix.' Možeš li to vjerovati? Željela sam ubiti samu sebe", priznala je pjevačica, ne otkrivši koju je to točno ulogu odbila.

Film je postao jedan od najuspješnijih filmskih trilogija u povijesti, s bruto prihodom od 1,3 milijarde dolara, a četvrti nastavak trebao bi izaći u prosincu ove godine.

"To je jedan od najboljih filmova ikada snimljenih. Mali dio mene žali zbog tog jednog trenutka u mom životu", priznala je Madonna.

"Matrix" govori o Thomasu Andersonu, kojeg tumači Keanu Reeves, povučenom softverskom stručnjaku koji vodi dvostruki život. On noći provodi pred svojim računalom gdje pod pseudonimom Neo postaje haker i pokušava otkriti nešto za što ni sam nije siguran da postoji. Upoznaje misterioznu Trinity, koju tumači Carrie-Anne Moss, a koja ga odvodi još tajanstvenijem Morpheusu (Laurence Fishburne), za kojeg vlada tvrdi da je terorist.

Nema sumnje da obožavatelji jedva čekaju vidjeti četvrti nastavak filma!

image
Capital Pictures/Film Stills/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:43